iPhone 7

Alla våra produkter som är anpassade för iPhone 7. Välj mellan flertalet mobilskal, plånboksfodral & skärmskydd.

Close

Filtrera ditt urval

Visa fler produkter

Det finns 103 produkter att hämta.

Trendiga mobilskal & plånboksfodral till iPhone 7

iDeal Of Sweden erbjuder ett brett utbud av mobilskal till iPhone 7 framtagna efter årets och säsongens hetaste trender. Vår vision är att våra skal ska fungera som mer än just bara mobilskal. Vi ser det t.ex. som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av skal till iPhone 7 som gör det lätt för dig att hitta en eller flera designs som passar just dig. Vår Fashion Collection består av en rad trendiga skal med mönster och färger i varierande designs. Möjligheterna att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit är nästan oändliga!

På insidan av skalen sitter en tunn filt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor och stötar. Alla skal ingår också i ’The iDeal Concept’ vilket innebär att de har en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med våra övriga produkter. Du kan enkelt använda dina skal tillsammans med t.ex. ett plånboksfodral eller fästa det på valfri hållare avsedd för bilen eller hemmet. Mixa, matcha och testa dig fram för att hitta den perfekta kombinationen för just dig!

För att ge din telefon ett komplett skydd rekommenderar vi även att du kompletterar med våra splittersäkra skärmskydd för iPhone 7.