iPhone Xs

Här är våra produkter som passar Apples nya modell iPhone Xs. Trendiga mobilskal, stilfulla plånboksfodral & skärmskydd i härdat glas.

Close

Filtrera ditt urval

Visa fler produkter

Det finns 35 produkter att hämta.

TRENDIGA MOBILTILLBEHÖR TILL DIN IPHONE Xs

iDeal Of Sweden erbjuder ett brett utbud av trendiga och exklusiva mobiltillbehör för Apples senaste modell, iPhone Xs. Accessoarerna till iPhone Xs är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en egen stil till din iPhone Xs.  Vår vision är att din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Bland produkterna kompatibla för iPhone Xs finns moderiktiga mobilskal, plånboksfodral, mobilhållare, powerbanks, laddkablar och skärmskydd.  Många av produkterna är även magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. Du kan mixa och matcha med olika mobiltillbehör till iPhone Xs och skapa din egen perfekta kombination! Vi rekommenderar även att du kompletterar din iPhone Xs med ett av våra splittersäkra skärmskydd. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.