juni 15, 2018

New in: Card Holder & Passport Cover


Förra veckan släpptes inte bara en ny kollektion med mobilskal, två helt nya produkter introducerades dessutom i iDeal Of Swedens sortiment – en korthållare och ett passfodral. De perfekta accessoarerna inför sommarens resemål och aktiviteter. Produkterna andas design och stilfullhet och är det ultimata komplementet att matcha dina mobilaccessoarer med!

Både korthållaren och passfodralet kommer i färgerna svart, grå, mörkblå och rosa. Fyra klassiska färger som fungerar över tid och garanterar att man oavsett stil och smak hittar sig en favorit. Båda produkterna är identiska med läder men har längre hållbarhet och är ett bättre alternativ ur miljöaspekt.

Korthållaren är det perfekta valet att förvara de viktigaste korten eller kontanterna i när du inte vill bära med dig onödigt mycket. Med sin smidiga, slimmade design får korthållaren enkelt plats i alla typer av väskor, eller i byxfickan för den som vill skippa väskan helt. Perfekt inför sommarens alla äventyr så som festivalen där du vill ha händerna fria! Den enkla, stilrena designen gör att den passar lika bra till killar som tjejer, oavsett ålder och stil. En tidlös accessoar som fungerar till de flesta tillfällen!

Res med stil med vårt läckra passfodral som kombinerar både funktionalitet och mode! På insidan finns ett fack för att smidigt samla alla resedokument och hålla full koll på resan. Liksom korthållaren andas fodralet design och stil vilket gör att det faller de flesta i smaken. Matchas snyggt tillsammans med något av våra mobilskal eller plånböcker för en fulländad look i sommar!

Se fler bilder och klicka hem din korthållare eller passfodral här!

Dela det här inlägget
Fler inlägg