maj 3, 2018

New in: – Mayfair Clutch Velvet


Möt vår populära design Mayfair Clutch i en ny, uppdaterad version. Mayfair Clutch Velvet är tillverkad i ett lyxigt sammetsmaterial och levereras med en stilren guldkedja. Den smakfulla kombinationen av sammet och guld adderar garanterat det där lilla extra till din outfit!

Sammet är materialet som tagit såväl mode- som inredningsvärlden med storm. Materialet fick ett rejält uppsving för några år sedan och ses numera som en klassiker som är här för att stanna. Idag är sammet snarare en regel än ett undantag i både garderoben och hemmet för de allra flesta. Sammet syns på allt från klänningar, skor och väskor till soffor, kuddar och gardiner. Eftersom materialvalet är mjuk och mysigt med samtidigt otroligt lyxigt med sitt tunga fall är det inte svårt att förstå varför det gjort en sådan succé.

Mayfair Clutch Velvet kombinerar en elegant och tidlösa design med det vackra sammetsmaterialet och resultatet blir en given favorit i accessoargarderoben. Mayfair Clutch Velvet kommer i två färger –  en klassisk svart och en djup vinröd.  Båda färgställningarna andas lyx och elegans. Den klassiska handledsremmen från Mayfair Clutch har i denna version bytts mot en kedja i guld som matchar loggan på fodralet och ytterligare förstärker den lyxiga känslan.

Mayfair Clutch Velvet passar alla tillfällen, dag som natt och sommar som vinter. Det vackra sammetsmaterialet piffar snabbt upp en vardagsoutfit eller adderar känslan av extra lyx till festklädseln.

Förhandsboka Mayfair Clutch Velvet här!  

Dela det här inlägget