ideal_logo
Royal Grey Marble
Fashion Case - Galaxy s8S/S 17
299 SEK
Not in stock
visa_darkmastercard_darkklarna_darkbanikd_dark
overview
details

Royal Grey Marble är perfekt för dig som vill ha ett marmorskal som känns lite mer kraftfullt. Det här mobilskalet ger verkligen intryck av äkta sten och det fullkomligt kräver beröring. Koppartonen i ådrorna antyder stenens uråldriga geologiska ursprung, samtidigt som det harmoniserar perfekt med loggan i guld, vilket ger skalet subtil elegans och lyx. De klassiska färgerna gör också att skalet kommer att hålla i många säsonger.

Tillverkad i flexibel, men stark och tålig plast håller skalet din mobil skyddad, samtidigt som fodret av mocka-liknande material förhindrar repor.

Alla Fashion Case tillhör The iDeal Concept och är magnetiskt kompatibla med våra hållare och plånboksfodral.

Fast delivery

Delivered within 1-2 days

30 days of return

Always 30 days of return

1 year warranty

Always 1 year warranty

Related products

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.

The Ideal Concept

iDeal of Swedens produkter designas och utvecklas i Sverige, ett land i framkant sett till såväl kreativt nytänkande som hållbara miljöaspekter. Vi har tagit fram ett unikt ekosystem av kompatibla magnetiska produkter såsom mobilskal, plånboksfodral, powerbanks, skärmskydd, laddningsladdare och olika typer av mounts vilka alla underlättar användandet av mobila enheter. Vårt produktsortiment är framtaget för att kunna anpassas till olika situationer och tillfällen utan att för den saken skull ge avkall på design och form. Vi uppdaterar kontinuerligt våra produkter för att komplettera rådande trender inom inredning och mode och har alltid kvalitet, funktion och hög standard som främst ledord.

iDeal of Sweden
QualityDesignFunction
fbinstagramyoutubetwitterlinkedin
banikdvisamastercardklarnaamerican_express