juli 20, 2018

Packa semesterväskan i stil


Vi är mitt uppe i semestertider och kanske har du en resa inplanerad till varmare breddgrader? Vi visar hur du bäst packar väskan inför solsemestern, utan att tumma på varken stil eller funktion!

Passfodral – Nummer ett på kom-ihåg-listan inför semesterpackningen är såklart passet. Se till att skydda ditt pass i stil samtidigt som du håller alla viktiga resehandlingar samlade på ett och samma ställe med vårt passfodral, här i en stilren grå färg.

Pineapple Bonanza mobilskal – Självklart ska också mobilen andas semesterkänslor! Pineapple Bonanza passar perfekt till lata dagar på stranden med sitt härliga ananasmönster och de ljusa färgerna!

Mayfair Clutch – Ge telefonen ett extra skydd med detta snygga plånboksfodral, samtidigt som du har plats för de viktigaste korten. Vår Mayfair Clutch kommer i fyra olika färger och matchar snyggt med våra passfodral och korthållare samtidigt som de fungerar magnetiskt med våra mobilskal.

Solglasögon – Ett par solglasögon för att skydda ögonen från den starka solen är såklart viktigt, samtidigt som de sätter pricken över i på semesterstilen. Dessa från Chimi Eyewear fångar snyggt upp den gula färgen i Pineapple Bonanza.

Baddräkt – Solsemester är lika med långa dagar på stranden så badkläder är ej att förglömma! Färgmatcha badkläderna med övriga accessoarer för en genomtänkt look som gör dig snyggast på stranden!

Powerbank och Laddkabel – Långa flygresor och dagar på stranden utan möjlighet att ladda telefonen är numer ett minne blott. Med vår powerbank och laddkabel har du alltid batteri i telefonen och kan lyssna på musik och poddar eller scrolla igenom Instagram utan problem. Självklart finns även dessa i sommarfavoriterna Pineapple Bonanza!

Korthållare – Som ett komplement till Mayfair Clutch eller när du vill lämna plånboken hemma är vår korthållare perfekt! Liten och smidig med fyra kortfack och ett större fack som rymmer kontanter och kvitton.

Smycken – För en lyxigare look på stranden är någon form av smycken ett hett tips. Extra snyggt är det med guldfärgade smycken till solbrännan. Här har vi valt ett par örhängen från Zara i form av palmer som matchar printet på Pineapple Bonanza och ger en härligt exotisk vibe.

Väska – En strandväska behövs såklart också för att packa ner nödvändigheterna för dagen i. Ett säkert kort är stråväskan som ger riktiga semesterkänslor. I kollaget har vi valt en rund variant från Lindex.

Dela det här inlägget