The Masculine Collection

iDeal Of Sweden x Berlin Fashion Week

Berlin Fashion Week gick av stapeln den 15-18:e januari och flera stora designers var självklart där för att visa upp det kommande modet inför A/W19 säsongen. iDeal Of Sweden var på plats i samarbete med en av Tysklands mest välkända designers – Dawid Tomaszewski som dessutom firade 10-årsjubileum under Fashion Week!

Under den 15:e och 16:e januari anordnade Dawid Tomaszewski tillsammans med Flaconi Store en Styling Lounge där influencers, press och VIP:s fick komma för att bli stylade innan showen. Det fanns även möjlighet för dem att låna kläder från designern under showen. Influencers som @designschungel, @zoepastelle och @masha var på plats och gjorde sig i ordning för kvällen.

Dagen till ära designade Dawid Tomaszewski våra populära Wristlets och Mayfair Clutches med Swarovski-stenar som några av modellerna sedan bar på catwalken under modevisningen. Efter showen delades dessa ut till fashioninfluencers som @masha, @designschungel, @jackstrifty och @zoepastelle och kommer även att lottas ut till några av våra följare.

Under showen som visades den 16:e januari fick vi ta del av färgstarka kreationer, glittriga detaljer och lyxiga material. Kollektionen kallades ”Color Screens” och våra exklusiva produkter blev en perfekt match med Dawids spektakulära designs. Under Fashion Week hade vi även en Pop Up-shop tillsammans med designerna Dawid Tomaszewski och Marina Hoermanseder där vi visade upp våra produkter.

Stort tack till Dawid Tomaszewski för denna fantastiska möjlighet!

Related stories