Fashion

DEBI FLÜGGE X IDEAL OF SWEDEN

Äntligen har det blivit dags att presentera ett nytt designsamarbete!
Den här gången med tyska influencern och globetrottern Debi Flügge, känd under namnet @debiflue på sina sociala medier.


DEBI FLÜGGE X IDEAL OF SWEDEN

Debi startade sin blogg under 2013 för att kunna dela sina reseäventyr med vänner och familj, och det tog inte lång tid innan hennes sociala medier snabbt började växa. Idag har hon över en miljon följare på Instagram där hon dagligen delar med sig av drömlika bilder från sina resor till världens alla hörn, mixat med mode- och livsstilsinspiration.

Debis kollektion för iDeal Of Sweden består av fyra skal i vilka man tydligt ser hennes personlighet och kärlek för resor lysa igenom. Mycket av inspirationen kommer från just hennes många resor, men också från hennes intresse för rymden och universum. Debi själv beskriver kollektionen som tjejig men med en äventyrlig känsla.

Fört ut vill vi presentera Shine Bright – ett tindrande skal bestående av stjärnor mot en nattsvart bakgrund. Denna design skapade Debi eftersom hon älskar att titta upp mot skyn en stjärnklar natt och förlora sig i natthimlen.

Näst på tur kommer Spread The Love – ett lekfullt skal där ett mönster av vita och röda hjärtan möter en enkel svart bakgrund. Designen är söt men har samtidigt attityd tack vare den kontrasterande färgkombinationen.

Vintage World visar verkligen på Debis kärlek för resor och föreställer en karta i en härlig vintagekänsla. Detta skal ger din look en intressant retrotouch och är perfekt att liva upp vardagen med, oavsett var i världen du befinner dig!

Sist ut vill vi introducera Soft Blossom. Detta ljuvliga skal pryds av rosa blomsterkvistar mot en krispig vit bakgrund. Den mjuka färgpaletten ger skalet en feminin känsla som gör det en perfekt accessoar till en romantisk stil.

Debis egna favoriter är för tillfället Vintage World och Spread The Love. ”De är så olika varandra, men jag älskar båda!”.

Related stories