INTRODUCING: DONNA ROMINA x IDEAL OF SWEDEN

iDeal Of Sweden presenterar stolt vårt nästa designsamarbete tillsammans med Romina Meier.

På mindre än ett år har den tyska influencern, mer känd som @DonnaRomina, gjort sig ett namn på Instagram där hon inspirerar tusentals följare med sin personliga stil. Kollektionen består av fyra färgstarka skal men en trendig och lyxig känsla som speglar Rominas personliga stil. Vi mötte upp 24-åringen för att prata om livet, jobb och vad det innebär att vara genuin och äkta på sociala medier.

Romina har inte alltid haft siktet inställt på att göra ett jobb av sin passion för mode. ”Jag trodde aldrig att jag skulle kunna tjäna pengar på min hobby” säger den 24-årige bloggaren. Därav var det väldigt viktigt för henne att avsluta sin utbildning innan hon började jobba fulltid med sina sociala kanaler.

I januari 2018 var Romina redo att ta steget och förvandlade sin blogg DonnaRomina.com till ett företag. Med mer tid att fokusera på sin sociala medie-karriär började saker snabbt ta fart och hennes Instagram @DonnaRomina fick snart en enorm följarskara.

”Under utbildningen hade jag ingen tid att producera innehåll varje dag eller att kommunicera med mina följare via Stories” förklarar Romina, ”varje söndag skapade jag innehåll till mina sociala medier för hela nästkommande vecka”.

Idag jobbar Romina i modebranschen som hon alltid önskat, och vad som startade som en liten blogg utvecklades till en framgångsrik business. ”Jag har alltid vetat att jag har ett kreativt sinne”, säger hon ”och drömde om att bli modedesigner”. Genom sin senaste kollektion för iDeal Of Sweden har den tyska influencern kommit ett steg närmare sin dröm.

Rominas kollektion är en sneak peak in i ett spännande kommande år: 2018 har varit galet och jag har sett många nya platser. Mother Earth-skalet är en liten påminnelse om hur mycket mer det finns att se. ”Jag vill resa ännu mer och utforska olika platser och kulturer” förklarar Romina.

Hennes absoluta favoritskal är Marigold Leo eftersom det speglar både den vilda sidan hos leoparden men också förmedlar en chic känsla tack vare de lyxiga barockelementen. Skalet har verkligen Donna Romina skrivet över sig.

Rominas populära looks är alltid bärbara. De är perfekta till både vardags och fritid utan att förlora sin edgy, coola känsla. Hon hittar sin inspiration på flera ställen, men främst från Instagram och modetidningar. Även om Romina själv är en influencer inspireras hon av många andra runt sig. ”Jag ser upp till Hailey Baldwin. Jag älskar hennes stil så mycket och varje look är 100% jag. Hon verkar också supersnäll och godhjärtat”.

Rominas framgång talar för sig själv: med nästan 300k följare har hon utvecklat sitt eget framgångsrecept: att vara ärlig, positiv och jordnära.

”Jag är alltid ärlig och jag berättar alltid för mina följare när jag ogillar något. Jag har inte en typisk ”bloggare-livsstil”. Jag är en vanlig tjej som fortfarande är intresserad av utbildning och lever ett normalt liv på sidan av min sociala medie-karriär”.

Tack vare sitt genuina innehåll och sin mångsidiga stil kan tusentals människor identifiera sig med Romina. ”Mina bilder tas alltid spontant” förklarar hon. Sin starkaste egenskap anser hon vara att hon kan relatera till andra och visa empati. För Romina är det viktigaste att man litar på sina insikter:

”Lyssna alltid på ditt hjärta och var sann mot dig själv. Gör vad du älskar. Pengar är inte allt. Det är så mycket viktigare att vara lycklig, annars kommer du aldrig få en framgångsrik karriär”.

Trots nackdelarna med att vara tillgänglig 24/7 och att alltid hålla ett öga på sin telefon älskar Romina verkligen sitt jobb. Hon har friheten att jobba från vart som helst i världen, leva ut sin passion för mode och att följa hennes dröm om att en dag bygga sitt eget varumärke. Oavsett vad som händer i framtiden kan vi vara säkra på att vi kommer få se mer från den här superstjärnan - hennes samarbete med iDeal Of Sweden leder definitivt vägen in till vad som komma skall.