HANNALICIOUS RELEASE EVENT AND HOW TO MATCH THE COLLECTION

Lanseringen av Hannas senaste kollektion tillsammans med iDeal Of Sweden firades förra lördagen på Nio Rum i Stockholm med 25 gäster på plats. På schemat stod mingel, brunch och drinktävling.

Med utsikt över Dramaten och Strandvägen var den lyxiga lokalen dekorerad från golv till tak och vackra blomsterarrangemang i samma färg och stil som skalen satte pricken över i:et. Lokalen fylldes snart av de totalt 25 gästerna och välkända ansikten som Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf och Amanda Winberg på plats.

Gästerna hälsades välkomna med mimosas och fick börja med att kika på den nya kollektionen och plocka på sig sina favoriter innan det var dags att sätta sig till bords och brunchen kunde börja. Hanna hälsade alla välkomna och höll ett kort tal där hon bland annat pratade om vikten av att stötta varandra i influencerbranchen. När alla var mätta och belåtna passade Hanna på att visa upp de fem skalen i sin nya kollektion och även att presentera nästa aktivitet – en drinktävling! Tävlingen gick ut på att skapa en drink inspirerad av sitt favoritskal från kollektionen. Dessa bedömdes sedan på smak och hur väl man fått in tolkningen av skalet. Gästerna blev indelade två och två och tävlingen var igång! Molly Rustas och Antonia Sjöstedt blev de välförtjänta vinnarna och kammade hem första pris med sin tolkning av Diamond Daze.

Stämningen var på topp efter drinktävlingen, gästerna minglade med varandra och bjöd på lite dans innan det började bli dags att runda av. Ett riktigt lyckat event med härlig stämning, fantastisk brunch och underbara gäster!

STYLING AV KOLLEKTIONEN

Hannas kollektion består av fem skal i en härlig mix där naturnära basfärger blandas med pastelliga färgklickar och skapar en perfekt kollektion att matcha det stundande vårmodet med. Vi visar hur du bäst matchar kollektionen tillsammans med både andra mobilaccessoarer och plagg!

Pastellfärger hör vårens mode till och 2019 ser vi speciellt mycket av rosa och grönt. Snyggt att matcha till ett par ljusa jeans eller plagg och accessoarer i krispigt vitt för en riktigt vårig känsla. Guldiga accessoarer gör det lilla extra och sätter en extra touch av lyx till din look.

Shoppa looken: Mobilskal + wallets – iDeal Of Sweden, Kavaj – By Malina, Tröja – Stradivarius, Jeans – Even & Odd, Byxor – In Wear, Skor – Monki, Skräp – Tommy Hilfiger


Trendigt monokromt eller starka kontraster? Båda fungerar lika bra enligt trendrapporten 2019 och här har vi har valt att utgå från en jordnära färgskala som matchar perfekt till skalen Flamboyant Feathers och Diamond Daze.

Shoppa looken: Mobilskal + wallets – iDeal Of Sweden, Linne-BikBok, Skor-Raid, Tröja – Madewell, Örhängen Zara, Klocka – Skagen