Fashion

NEW IN: JANNI OLSSON DELÉR X IDEAL OF SWEDEN

Mode- och livsstilsbloggaren samt designern Janni Olsson Delér är med sina 1,4 miljoner följare en av Sveriges största influencers.
iDeal Of Sweden presenterar stolt vårt nya designsamarbete tillsammans med den talangfulle 28-åringen.

NEW IN: JANNI OLSSON DELÉR X IDEAL OF SWEDEN

Mode- och livsstilsbloggaren samt designern Janni Olsson Delér är med sina 1,4 miljoner följare en av Sveriges största influencers. iDeal Of Sweden presenterar stolt vårt nya designsamarbete tillsammans med den talangfulle 28-åringen.

Janni är född och uppvuxen i Stockholm men bor sedan tre år tillbaka i Monaco tillsammans med sin man Jon. Hon började med Instagram och blogg för ungefär fem år sedan för att dela med sig av de många resor hon gjorde, och började snabbt växa och få fler följare.

Så länge Janni kan minnas har hon varit intresserad av mode och kläder, och det har alltid varit en dröm för henne att jobba med design. Redan som liten började hon experimentera med kläder och stilar och att sy om plagg. Sin kollektion för iDeal Of Sweden vill hon ska representera henne själv och vad hon älskar.

”Kollektionen ska reflektera vart jag är i livet just nu och vad jag njuter av. Jag inspireras av min omgivning, vårt nya hus, tidpunkter på dagen jag njuter mest av och ställen jag älskar”

Janni beskriver kollektionen som ”The World of Janni” – tropisk, lugn, favoritställen och mode. Hon berättar att hon snabbt fick en klar bild över hur hon ville att kollektionen skulle bli.

” Jag satt vid vårt matbord i Spanien och kollade runtomkring, och där kom inspirationen direkt. Solnedgång, snäckor och palmer är något jag alltid vill ha nära till så det var ett enkelt val och resten bara kom till mig som en blixt från ovan!”

Kollektionen består av fem skal i en härlig, genomtänkt design som verkligen genomsyras av Jannis personlighet, stil och det hon älskar.

Först ut har vi Black To Basics som är ett trendigt skal där en svart bakgrund pryds av ord i vitt, likt trenden med loggor som fått sig ett rejält uppsving sedan 90-talets glansdagar. Näst på tur kommer Coral Leaves som är ett iögonfallande skal där exotiska bananblad möter en korallfärgad bakgrund och skapar en härlig tropisk känsla. Pink Sunset är namnet på nästa skal som genast för våra tankar till en vacker solnedgång där de mjuka rosa tonerna skapar en harmonisk design. Marble Shells består av ett mönster av snäckor i kombination med ett skirt marmorprint som ger ett elegant, sobert intryck. Sist ut har vi stilrena Moroccan Carpet vilket är inspirerat av en marockansk matta och ger en bohemisk touch till din look.

Janni själv har svårt att välja en favorit ur kollektion, men just för tillfället gillar hon Coral Leaves eftersom det gör sig så fint på bild.

Related stories