Fashion

JANNI X IDEAL PARTY BRUNCH

Monaco vibes, sambadansare och mojitos i mängder – i lördags firade vi lanseringen av Jannis kollektion med en partybrunch på populära Mister French i Stockholm.

JANNI X IDEAL PARTY BRUNCH

Inför brunchen hade Janni bjudit in ett 20-tal gäster där bland annat @biancaingrosso, @kenzas, och @victoriatornegren var på plats. Klädkoden för dagen var Monaco Vibes och för att sätta känslan förvandlades lokalen till ett exotiskt paradis med hjälp av bland annat en hammock med kuddar i samma print som Coral Leaves och Black To Basics samt en surfbräda i samma design som Pink Sunset. Som pricken över i fanns även palmer, ananaser och kokosnötter på plats som förstärkte den tropiska känslan och sist men inte minst fantastiska blomsterarrangemang från underbara Elite Floral.

Janni startade med en kortare presentation där hon hälsade alla välkomna, visade upp kollektionen och berättade lite hur hon tänkt kring designen av skalen. Hon avslutade talet med stil då hon sabrerade en flaska champagne och partybrunchen var igång på riktigt! Gästerna satt ner runt ett långbord och medan en DJ spelade välkända låtar kom maten in på bordet i omgångar tillsammans med drinkar och shots. Det bjöds bland annat på skaldjursplatå, bifftaco och olika sorters sallader tillsammans med flera varianter av mojitos. Stämningen var väldigt härlig under hela brunchen och eftersom många kände varandra sen innan blev det hela väldigt avslappnat.

När alla var mätta och belåtna överraskades gästerna av ett gäng sambadansare i fullfjädrade outifts som bjöd på en riktig show! Snart var alla uppe på fötter och började dansa runt bordet tillsammans. Efter en stund övergick dansen istället till limbo och några av gästerna bjöd även på sina twerkkunskaper… Till sist bjöds det på smarrig efterrätt och vi kunde konstatera att eventet var en succé!

Related stories