Fashion

Vi introducerar: The masculine collection

Kollektionen är inspirerad av den starke, smarte och modemedvetna mannen
och består av två underlinjer: Capri och Como.

Back to basics

När iDeal Of Sweden startade sin resa för fem år sedan bestod målgruppen till största delen av män. Under vägens gång ändrades dock detta och i dagsläget består många av de bästsäljande produkterna av blommiga mönster och mer feminina designer. För att återigen nå ut till männen lanserar vi därför ’The Masculine Collection’.

The Masculine Collection består av en samling skal och accessoarer i en stilren, tidlös design som snabbt gör dem till en klassiker i garderoben och håller lång tid framöver. Kollektionen är inspirerad av den starke, smarte och modemedvetna mannen och består av två underlinjer: Capri och Como.

The Capri Collection består av fyra olika produkter: skal, wallets, korthållare och passfodral och kommer i klassikerna svart och brunt. Denna kollektion är en hyllning till den majestätiske krokodilen och ett stilrent reptilmönster pryder samtliga produkter i Capri-serien. Strukturen och detaljerna ger kollektionen ett exklusivt och lyxigt utseende som passar den moderna gentlemannen.

The Como Collection genomlyser av stilren enkelhet och den släta läderliknande ytan på produkterna ger en tidlös kollektion som tilltalar de flesta män. Även denna kollektion består av skal, korthållare och passfodral och kan även matchas snyggt med vår London Wallet som är en av våra tidigare mobilplånböcker i samma stil.

Related stories