Fashion

SÄSONGENS FESTLIGASTE ACCESSOARER

Glittrande, gnistrande, skimrande, glimmande – adjektiven för att beskriva kommande jul- och nyårshögtid är många och vi ser gärna att vår feststil går i samma anda!


SÄSONGENS FESTLIGASTE ACCESSOARER

Med utgångspunkt i det stjärnbeströdda skalet Shine Bright har vi valt ut de perfekta accessoarerna att piffa upp klädseln med under julfesten, eller för att skåla in det nya året i. Färgskalan går i stilsäkert svart och festligt silver och guld – såklart med mycket glitter! Stjärnmönstret är extra passande denna årstid och passar lika bra på klänningen och toppen som i form av smycken eller håraccessoarer för att lysa upp i vintermörkret.

Liva enkelt upp en klassisk, enklare festklänning med iögonfallande accessoarer som sätter partystilen, eller passa på att gå all in på glitter och glamour och matcha med den paljettbeklädda partyblåsan. Är det någon gång under året det är okej att maxa så är det definitivt nu!

Oavsett vilken feststil du väljer har vi accessoarerna att matcha med! Inspireras nedan och passa på att klicka hem dina partyfavoriter. Eller varför inte ge bort i julklapp?

Bild- NA-KD, Ögonskugga – IsaDora, Örhängen – Nelly, Hårspännen – Glitter, Skor – NA-KD, Mobilskal, Mayfair Cltuch, Wristlet, Korthållare & Armband – iDeal Of Sweden


Related stories