maj 18, 2018

Presentguide: Mors Dag


Mors dag firas årligen över hela världen för att hylla en person i vår närhet som ofta har en speciell plats i vårt hjärta – mamma. Dagen firades för första gången i USA 1909 och har spridit sig runt om i världen sen dess. Datumet och hur man firar ser lite olika ut för olika länder, men här i Sverige firas alltid dagen den sista söndagen i maj. Gemensamt för alla länder är i alla fall syftet – att uppmärksamma och lyfta våra mödrar.

För att visa din mamma lite extra uppskattning har vi samlat tips på perfekta presenter nedan – oavsett vilken stil hon har!

Blommigt – det säkra kortet som passar de flesta
Försommaren är här, tiden då det blomstrar som allra mest och hur glad blir man inte av alla färgglada blommor som pryder både mark och träd? Varför inte överraska mamma med ett vackert blommigt skal att smycka telefonen med!

Peony Garden består av stora pioner i en vacker dov färgskala där rosa är den mest framträdande kulören. Med element av både ljusa och mörka färger passar skalet till de flesta tillfällen.
Sailor Blue Bloom visar ett elegantare blomstermönster i en ljusblå kulör mot en klassisk marinblå bakgrund. Men en färgskala helt i blått drar den snabbt tankarna mot salt hav och lata dagar vid stranden, men lämpar sig minst lika bra i stan.
Champagne Birds lyxigt champagnefärgade bakgrund möter ett romantiskt print av fåglar och blommor i en vacker kombination som snabbt framkallar vår- och sommarkänslor. Det är ett feminint skal som passar mamman med lite mer romantisk stil.

Mönstrat – för den lekfulla och trendiga mamman
För den trendiga, lite mer lekfulla mamman passar mönstrade skal som sticker ut ur mängden och verkligen syns perfekt. iDeal Of Sweden har ett brett sortiment av skal i olika mönster och färger som garanterar att du hittar det perfekta skalet till mamma!

Hand Drawn visar på starka vibbar från 80- och 90-talet där penseldrag i ljusa pastellfärger som rosa och gult tillsammans med stänk av guld möter en ljus bakgrund. Skalet är väldigt lekfullt men samtidigt trendigt och passar bra till mamman med samma stil.
Neon Tropical består av stora monsterablad i härliga neonfärger mot en svart bakgrund som gör att det verkligen syns och sticker ut. Skalet drar tankarna till ljumma tropiska nätter och passar perfekt till kommande sommardagar.
Marrakech har starka influencer av marockanskt mönster och är en trend som hållit i sig länge.  Det vackra mönstret och den härliga blå färgen ger snabbt en bohemisk, avslappnad touch till din look.

Marmor – För den klassiska, tidlösa mamman
Marmor är en tidlös klassiker som är här för att stanna och har länge varit en självklarhet på både inrednings- och modefronten. För den stilrena, klassiska mamman passar ett skal i marmorprint perfekt för att sätta looken!

Carrara Gold med sitt vita marmorprint utgör den mest klassiska av marmormönster och är ett säkert kort som håller över tid. Inslagen av guld ger skalet en unik touch och en känsla av lyx.
Scarlet Red Marble är en uppdaterad variant av marmorskal där en djup röd färg med vit ådring spelar huvudrollen. Skalet är nytänkande men samtidigt tidlöst och passar utmärkt till den klassiska mamman som drar åt det modernare hållet.
Dramatic Dazzle visar en svart marmorsten som bakgrund i kombination med guldigt mönster. Kombinationen skapar en vacker symmetri och ger en dramatisk känsla av glamour utan att för den sakens skull gå ifrån den klassiska stilrena känslan.

Matcha skalet med en av våra magnetiska mobilplånböcker
Se till att ha det viktigaste samlat och investera i en av våra mobilplånböcker där stil och design kombineras med funktion och ett extra skydd för din telefon.

Fashion Wallet finns i fyra olika färger och passar bra till dem med känsla för stil och design. Fodralet kommer i en stilren, modern design och har plats för fyra kort.
 Mayfair Clutch Velvet kombinerar en tidlös design med lyxig sammet vilket skapar en elegant accessoar för alla tillfällen. Sammet är ett stilsäkert material som alltid funkar och sätter en personlig prägel på din stil.

Fulladdad med stil
Se till att alltid ha batteri i telefonen med hjälp av vår Fashion Power Bank och Fashion Cable. Både Fashion Power Bank och Fashion Cable finns i en rad olika utföranden för att alltid kunna matcha ditt skal. Den perfekta presenten till mamman som alltid är på språng!

Dela det här inlägget
Fler inlägg