Returinformation


Du har alltid 14 dagar ångerrätt samt 30 dagers bytesrätt från det att du mottager ditt paket. Vid utnyttjande av ångerrätten så återbetalar vi dig köpesumman eller byter din produkt till en annan vara under förutsättning att den returnerade varan/varorna har hanterats med aktsamhet och är i samma skick som när du mottog den/dem.
Vid utnyttjande av ångerrätten står du som kund för returkostnaden. Du skickar in varorna till adressen du finner här nere.

Har du originalkuvertet kvar som du fick varorna i så kan du använda det, se bara till så att det är ordentligt förseglat och frankerat.

Om du har valt att betala via faktura så ber vi dig hålla ett öga på förfallodatumet. Så länge förfallodatumet inte passeras så väljer du själv om du betalar den eller inte.

OBS!
Du kan inte byta varor hos oss som du har köpt hos någon av våra återförsäljare. Inte heller tvärtom, alltså byta någon av våra varor hos någon av våra återförsäljare. Dessa returer kommer inte att godkännas i vårt system.

Har du några funderingar är du så klart alltid välkommen att skriva till oss! Klicka på "Hjälp" eller "?" längst ner till höger.

Vänligen bifoga följande information med paketet.

  • Ditt namn
  • Ordernummer
  • Mejladress
  • Anledning till retur
  • Om du vill byta till en annan produkt eller ångra ditt köp
  • Om byte till annan produkt, specificera vilken

Returadress:
iDeal of Sweden
c/o Almroths
Koppargatan 7
602 23 Norrköping
Sweden

iDeal Of Sweden

Korthållare / Passfodral

Se alla våra nyheter inom accessoarer.

Handla här