februari 7, 2018

Så stylar du ditt Kingaskal i vår


I slutet av januari släppte iDeal Of Sweden en ny kollektion tillsammans med den tyska influencern Kinga. Kollektionen består av tre skal i ljuvliga pastellfärger, fyllda med blommor och med en romantisk touch. En riktigt vårig kollektion med andra ord, som för tankarna direkt till sol, ljus och värme. Kinga själv lever efter mottot ”less is more” och har tidigare berättat för iDeal Of Sweden att hon planerar att matcha skalen med jeans, vita toppar eller vita klänningar.

Nedan har vi satt ihop tre outfits i sann Kinga-anda inspirerade av kollektionen. Vi satsar på enklare kreationer i ljusa färger för att framhäva skalen och låta dem spela huvudrollen!

Magnolia Stripes

Magnolia Stripes är ett färgstarkt skal som tar mycket plats. Här satsar vi på en basic outfit med ett par blå jeans och en vit topp för att verkligen framhäva skalet. Ett par rosa klackar i matchande rosa nyans lyfter outfiten!

1. Pieces 2. H&M 3. iDeal Of Sweden 4. Selected Femme 5. Gucci 6. River Island

Geo Floral Scarf
Romantiska Geo Floral Scarf matchar vi med ett par vita jeans och en söt topp i rosa som går igen i skalet. Ljusa färger genom hela outiften känns fräscht till våren och matchar skalet perfekt!

1. Kate Spade New York 2. Ivy Revel 3. iDeal Of Sweden 4. Versace Jean 5. Lost Ink 6. Kiomo

Springtime Whimsy
På skalet Springtime Whimsy syns både vårblommor och fjärilar vilket vi valt att matcha med en vit klänning och en jeansjacka i vårens hetaste färg – pastell-lila. Accessoarer i grått och silver gör att Springtime Whimsy får stjäla uppmärksamheten och sticka ut!


1.Topshop 2.H&M 3. Saint Laurent 4. iDeal Of Sweden 5. Tamaris 6. Filippa K

Läs mer om Kinga här!

Dela det här inlägget