februari 12, 2018

Sista minuten – tips inför alla hjärtans dag


Årets mest romantiska dag – alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. En dag som älskas av många, men som också ogillas av andra. Många förknippar alla hjärtans dag med romantik och att dagen ska firas tillsammans med en pojk- eller flickvän. Kanske är det också därför den ogillas av vissa, då de som inte har en partner känner sig ensamma, speciellt när de ser andra par fira tillsammans med blommor, presenter och allt som hör till. Oavsett om du har en partner eller inte så är dagen en perfekt möjlighet att uppmärksamma någon du älskar lite extra. För visst finns det alltid någon i din närhet att visa lite uppskattning? Kanske en familjemedlem, en släkting eller en nära vän. I Finland firas faktiskt ”vändagen” istället för alla hjärtans dag och traditionen syftar, liksom namnet antyder, på att ge lite extra uppmärksamhet till sina vänner. En fin tradition att ta efter.

Är du ute på presentjakt i sista minuten har vi valt ut de perfekta gåvorna nedan, för att få personen du tycker om att känna sig riktigt älskad!


Perfekta presenter till henne
Carrara Gold – marmor som inslag inom interiör och livsstilsprodukter håller i sig och kombinationen med guld i Carrara Gold ger en lyxig känsla som garanterad går hem hos flickvännen, kompisen, mamman eller systern.

Mayfair Clutch – Både praktisk och snygg med en tidlös design utformad som en kuvertväska. Här finns förutom telefonen också plats för de viktigaste korten. Mayfair Clutch finns även i färgerna svart, grå och mörkblå.

För den romantiska
Floral Romance – Som namnet antyder passar Floral Romance med sina ljuva blommor och ljusa färger helt perfekt till romantikern.

Geo Floral Scarf – Också Geo Floral Scarf är ett solklart val för romantikern med sin feminina, romantiska känsla och blandning av pioner samt subtilt leopardmönster.

För fashionistan
Wild Leopard – Ett trendigt skal för den lite mer vågade fashionistan är Wild Leopard med sitt coola leopardprint som sticker ut från mängden.

Antique Roses – Antique Roses är med sitt djupare, mörkare blomstermöster ett lite modigare skal som gör fashionistans look fulländad.

 

Utmärkta överraskningar till honom
Midnight Blue Marble – Marmortrenden passar lika bra till killar som till tjejer. Midnight Blue Marble andas trend och lyx och utgör den perfekta gåvan till pojkvännen, kompisen, en bror eller en pappa.

Magnet Wallet+ – Stilfulla Magnet Wallet passar med sin enkla design de allra flesta män med stil och rymmer hela 10–14 kort. De finns även i färgerna svart och vit.

För den sportiga
Matte Black – För den sportiga passar skalet Matte Black med sin simpla men snygga design som handen i handsken.

Ideal Glass – För den som ofta är på språng kan det vara en bra idé med ett skärmskydd som håller telefonen säker och skyddar mot skador.

 

Genomtänkta gåvor till den upptagna karriäristen
Car Vent Mount – För karriäristen som spenderar mycket tid i bilen är Car Vent Mount en perfekt present. Med den håller du din telefon på plats under bilresorna och kan på ett smidigt sätt använda dig av exempelvis GPS:en.

Fashion Powerbank – Se till att alltid ha batteriet på telefonen fulladdat med vår Fashion Powerbank. Idealiskt för karriäristen som oftast har fullt upp och ett ständigt behov av en fulladdad telefon.

Dela det här inlägget