augusti 10, 2018

Matcha Summer 18-kollektionen


I juni släppte iDeal Of Sweden sin Summer 18-kollektion bestående av fem färgglada skal som riktigt andas sommar, sol och värme. Kollektionen är inspirerad av några av säsongens hetaste trender och domineras av exotiska frukter och härliga blomsterprint. Augusti är redan är, men det än finns det tid kvar att njuta av sommaren! Vi visar hur du matchar skalen för att bli snyggast under sensommarens dagar!

Exotiska frukter i form av ananaser och meloner pryder skalen ”Pineapple Bonanza” och ”One In A Melon” och har blivit populära print de senaste åren då de synts flitigt i både mode- och inredningsvärlden, speciellt under sommarhalvåret. Med sina lekfulla former och härliga färger är det inte svårt att förstå varför de blivit sådana favoriter.

Ta upp den klarröda färgen från vattenmelonerna i ”One In A Melon” och matcha snyggt med en klänning och ett par sandaler i samma nyans. Ett annat tips är att fokusera på skalets bakgrund som består av en härlig solgul färg och matcha klädseln i samma nyans för att verkligen låta de röda melonerna och gröna bladen poppa!

Den gula kulören fungerar också utmärkt att matcha till ”Pineapple Bonanza” för att fånga upp färgen i ananaserna. Önskar du ett mjukare intryck passar en klänning i klassiskt vitt bra som matchar skalets bakgrund och framhäver din solbränna. För att piffa till looken lite extra är ett tips att matcha en vit klädsel med ett par färgglada skor, i det här fallet har vi valt en gul nyans som återfinns i skalet. För en fulländad semesterlook blir en härlig solhatt pricken över i och fungerar lika bra till ”One In A Melon” som till ”Pineapple Bonanza”.


Röd klänning – Kimoi, Sandal – H&M, Telefonskal – iDeal Of Sweden, Gul klänning – Moss Copenhagen, Hatt – Pieces, Vit Klänning – Miss Selfridge, Klackar – Nelly

Den blommiga trenden kommer starkt varje sommar och 2018 är inget undantag. Detta är något som vi verkligen tagit fasta på i Summer 18-kollektionen då tre av skalen pryds av härliga blomsterprint.

Statement-skalet ”Statement Florals” består av en klarröd bakgrund toppad av ett storblommigt mönster där nyanser av rosa och blått spelar huvudrollen. För att låta skalet sticka ut är det snyggt att matcha med en monokrom look i samma röda färg som återfinns i skalet. Toppa med en accessoar i samma nyans för extra stilpoäng!

 Att missmatcha rosa och rött är något som blivit riktigt populärt under det senaste året och syns även på ”Statement Florals”. För den trendmedvetna blir det därför coolt att matcha det till största delen röda skalet med en rosa klädsel för att framhäva de rosa pionerna i skalet. Rosa passar också utmärkt att matcha till ”Vintage Tulips” för att fånga upp den vackra gammelrosa färgen som dominerar skalet. Här har vi valt en klänning i enkel modell med ett småblommigt mönster samt en uppdaterat version av den klassiska jeansjackan i en härlig rosa färg!

”Flower Meadow” är skalet som med sin vita bakgrund och blommor i gula, röda och blå kulörer påminner oss starkt om den svenska sommaren. Helst matchar vi skalet med en söt sommarklänning i vitt med ett matchande blommigt mönster. Plocka upp någon av färgerna i skalet med accessoar i samma kulör för en extra touch. Här har vi valt att framhäva de gula blommorna med ett par skor och ett hårband i matchande gul nyans för en fulländad look sommarens sista dagar!

Topp – New Look, Kjol – Anna Field, Örhängen – Mango, Telefonskal – iDeal Of Sweden, Rosa klänning – Nelly, Jeansjacka – Miss Guided, Vit klänning – Molly Bracken, Hårband – Nelly, Skor – NA-KD

Dela det här inlägget