juli 6, 2018

Fixa sommarens statement-stil!


En av sommarens hetaste trender stavas färgglatt och domineras 2018 av toner i rött och rosa. Färgerna fungerar perfekt var för sig, men vill du vara trendigast i sommar matchar du dem tillsammans!

Att matcha rött och rosa har vi sedan barnsben fått inpräntat är ett big no, no med anledning att färgerna skär sig. Under senare år har dessa regler dock släppts på mer och mer, och kombinationen av just rosa och rött var något som syntes mycket på modevisningarna inför SS18, och som även modemagasinen spådde bli en riktig stortrend. Mycket riktigt syns i dagsläget nyanser av allt från burgundy och klarrött till pastell- och chockrosa flitigt i butikerna. Inte oss emot – den härliga färgkombinationen får oss genast på ett glatt humör!

En annan återkommande trend inför sommarsäsongen är blommiga print vilket är minst lika aktuellt 2018. Denna sommar lyder trenden ju större ju bättre då vi gärna ser storblommiga mönster och starka färger som får ta plats och sticka ut.

Så, vad får vi då om vi slår samman dessa två trender? Svaret är ”Statement Florals”! Skalet är en del av vår Summer 18 Collection och består av en klarröd bakgrund som frontas av härliga syrener och pioner i olika rosa nyanser. Utöver mobilskalet finns även matchande powerbank och cable i samma utförande. De perfekta accessoarerna att sätta stilen med i sommar!

Trendigast matchar du såklart ”Statement Florals” tillsammans med färgkombinationen rosa och rött. För den inte riktigt lika vågade passar en monokrom look fint där du väljer att lyfta någon av färgerna i skalet med en klädsel i samma färg från topp till tå. Ett bra exempel på detta är de trendiga kavaj-seten vi sett mycket av under den senaste tiden där just de röda eller rosa seten varit extra populära.

Känner du dig inte bekväm i färg – satsa på accessoarerna! Till en klädsel i basfärger blir det supersnyggt att plocka upp en röd eller rosa färg i ett par skor, en väska, ett hårband och såklart ditt mobilskal!

Känns inget av alternativen ovan helt rätt är det säkraste kortet från sommar till sommar de blommiga plaggen. De härliga blomstermönstren fungerar på allt från klänningar och kjolar till byxor och toppar. Att matcha blommigt med blommigt går dessutom helt i linje med sommarens trender då stora mönster och starka färger är ledorden.

Satsa på en riktig statement-stil i sommar och klicka hem ”Statement Florals” här!

Väska – Gucci, Klänning – BikBok, Power Bank – iDeal Of Sweden, Linne – Bershka, Klänning – H&M, Skor – Zalando, Kavaj + Byxor – Gina Tricot, Laddkabel – iDeal Of Sweden

Dela det här inlägget