juli 26, 2018

Vacay deal – buy one, get one free!


Vi firar semestertiderna med ett oslagbart erbjudande denna helg då vi erbjuder 2 för 1 på alla produkter!

Det perfekta tillfället att unna sig något nytt till mobilgarderoben! Behöver du lite hjälp på traven att välja bland alla accessoarer tipsar vi om fyra perfekta par som passar utmärkt tillsammans och snart blir nya favoriter.

Sommarfavoriten Vintage Tulips består av vackra tulpaner i vita och lila toner mot en mjukt rosa bakgrund. Matchar bäst tillsammans med Mayfair Clutch i samma rosa nyans som skyddar din telefon samtidigt som den ger plats för de viktigaste korten. Det perfekta paret för den med romantisk stil som älskar rosa!

Klassisk med en modern touch är hur vi skulle beskriva skalet Port Laurent Marble där en svart marmorbakgrund pryds av guldiga och blå detaljer. För att fånga upp de blå tonerna i skalet passar en Fashion Wallet i marinblått utmärkt till. Det perfekta paret för den stilrena personen!

Två av de senast tillskotten i sortimentet är våra passfodral och korthållare. Båda produkterna kommer i fyra stilsäkra färger: svart, marinblå, rosa och som här, grå. Snyggast är att färgkoordinera och klicka hem dem i samma färg. Det perfekta paret för den som reser mycket i sommar!

Är du en av dem som lider av ett ständigt sinande batteri i telefonen? Då är detta ett utmärkt tillfälle att klicka hem en powerbank tillsammans med matchande kabel! Här syns Carrara Gold i vit marmor med guldiga detaljer vilket är en design som tilltalar de allra flesta. Det perfekta paret för den som alltid vill ha fulladdat batteri!


Erbjudandet köp två betala för en gäller från torsdag 26/7 till och med söndag 29/7. Passa på att klicka hem dina favoriter!

Dela det här inlägget