Airpodsskal

Våra eleganta AirPodsskal erbjuder ett optimalt skydd och finns i en stor variation av designs.

Inga aktiva filter
200 Produkter
Sortera & filtrera

Praktiska skydd för dina AirPods i snygg design för lång hållbarhet

Nu introducerar vi AirPods skal samt Mini AirPods Bags, de ultimata skydden för dina Trådlösa hörlurar i snygga designs med hög kvalitet.

Vi har tagit fram tre olika varianter av AirPods fodral som du kan välja mellan samt kombinera. Våra printed Airpods cases hittar du i samma iögonfallande design som några av våra mest populära mobilskal och givetvis i nya mönster från våra senaste kollektioner. I veganskt läder har vi också tagit fram Atelier AirPods Cases i samma exklusiva designs som våra mest populära Atelier Cases för din mobil. Skalen har ett elegant och kompakt utseende och är kompatibel med Apple AirPods Generation 1 & 2 och Pro. Alla AirPods skal är gjorda för att erbjuda ett optimalt skydd till dina Apple AirPods och skydda laddningsetuiet från stötar och repor. Den tredje varianten av skydd för dina trådlösa hörlurar är våra Mini AirPods bags. Små mini väskor du kan fästa fast på din större väska eller bära enskilt. De kommer bokstavligen att ge dig det lilla extra för ett modernt och praktiskt sätt att bära dina hörlurar. Till skillnad mot våra skal så är våra AirPodsfodral inte begränsade till att endast passa Apple AirPods utan de är också kompatibla med andra märken. För att kunna avgöra om väskan passar dina trådlösa hörlurar finner du information om måtten på väskorna i produktbeskrivningen. Där kommer du alltid också kunna hitta kompletta set av mobiltillbehör för att matcha din valda produkt med ett mobilskal, plånbok, väska, ring mount eller laddare m.m i samma eller liknande trendiga design som passar din individuella stil. Vi tror på detaljer som gör skillnad.

Om du någonsin har råkat ta fel AirPods eller om någon har råkat ta dina då de ser likadana ut, så är den tiden förbi nu. Utmärk dig från din omgivning med våra unika produkter som kombinerar funktionalitet med modern design. Köp dina AirPods skal från oss snabbt och smidigt idag och få hem marknadens snyggaste skydd för dina trådlösa hörlurar.