Samsung Galaxy S20 Ultra skal

Hitta ett Galaxy S20 Ultra skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
21 Produkter

Similar categories you may like

Galaxy S20 Ultra skal i trendig design

Letar du efter ett snyggt och trendigt skal till din Galaxy S20 Ultra som också är funktionellt och tåligt så har du kommit rätt. Tanken med IDEAL OF SWEDEN mobilskal är kunna förvandla din telefon från ett verktyg till att också bli en stilfull modeaccessoar. Med vårt breda utbud av Galaxy S20 Ultra skal kan du hitta ett skal som passar just dig och din personliga stil. Designen, färgerna, materialet och mönstret på Galaxy S20 Ultra skalen är inspirerade av säsongens hetaste trender från modevisningar världen runt. Galaxy S20 Ultra skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och mockaliknande material som förhindrar repor.

Du vet väl att våra skal är magnetiskt kompatibla med övriga produkter? Vi kallar detta för Accessories of Attraction! På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S20 Ultramobilskal med ett av våra handgjorda plånboksfodral och smarta mobilhållare och kan enkelt förflytta telefonen mellan jobb, resa och hem.

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din Galaxy S20 Ultra har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!