Galaxy S9 mobilskal

Trendiga Samsung Galaxy S9 skal i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
77 Produkter

Trendiga Samsung Galaxy S9 skal i exklusiv design

iDeal Of Sweden har ett stort produktutbud av mobilskal till Samsung Galaxy S9 i en mängd olika, trendiga designs. Vår vision har alltid varit att mobilskalet ska kunna fungera som mer än bara ett skydd till telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egna individuella stil och förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar. Det är därför vi tar inspiration av årets och säsongens hetaste modetrender när vi utformar designen på alla våra Galaxy S9 skal.

Våra mobilskal är alla tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material för att förhindrar repor. Välj bland ett stort sortiment av populära designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil som passar dig och din Galaxy S9.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i the iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt mobilskal med en av våra handgjorda mobilplånböcker, praktiska ring mounts eller smarta bilhållare. Till de mest populära Galaxy S9 skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för Galaxy S9. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.