Galaxy S9 mobilskal

Trendiga mobilskal till Galaxy S9. Exklusiva designs i årets hetaste mönster och färger,
inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
61 Produkter

TRENDIGA MOBILSKAL TILL SAMSUNG GALAXY S9

iDeal Of Sweden erbjuder ett brett produktutbud av mobilskal till Samsung Galaxy S9 framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender. Vår vision är att våra skal ska fungera som mer än just bara mobilskal. Vi ser det t.ex. som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av skal till Samsung Galaxy S9 som gör det lätt för dig att hitta en eller flera designs som passar just dig och din livsstil. Vår Fashion Collection består av en rad trendiga skal med mönster och färger i varierande designs. Möjligheterna att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit är nästan oändliga. Mixa, matcha och testa dig fram för att hitta den perfekta kombinationen för just dig!

På insidan av Samsung Galaxy S9 skalen sitter en tunn filt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor och stötar. Alla mobilskal ingår också i The iDeal Concept vilket innebär att de har en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med våra övriga produkter. Du kan enkelt använda ditt skal för Samsung Galaxy S9 tillsammans med t.ex. ett plånboksfodral eller fästa det på en mobilhållare avsedd för bilen eller hemmet. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.