Galaxy S9+ mobilskal

Trendiga mobilskal till Galaxy S9+. Exklusiva designs i årets hetaste mönster och färger,
inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
74 Produkter

SNYGGA SAMSUNG GALAXY S9+ MOBILSKAL

Här hittar du trendiga och funktionella mobilskal som passar till Samsung Galaxy S9+. Med ett skal från iDeal Of Sweden kan du förvandla din telefon från ett verktyg till en accessoar och vi tycker att det är självklart att anpassa ditt mobilskal efter modets utveckling, samt din personliga stil. Vi har därför ett brett produktutbud så att du skall kunna hitta ett skal till din Samsung Galaxy S9+ som passar just dig och din personliga stil.

När du köper ett Samsung Galaxy S9+ skal från iDeal Of Sweden kan du vara säker på att få en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Skalen är inspirerad av säsongens hetaste färger och mönster från modevisningar världen runt. Mobilskalen är tillverkade i flexibel och tålig plast, med ett fint mockaliknande material på insidan för att skydda telefonen från skador.

Våra mobilskal till Galaxy S9+ är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i The iDeal Concept. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer. Du har även möjligheten kunna mixa och matcha skal, laddningstillbehör och plånboksfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.