Mobilskal

Trendiga mobilskal i exklusiv design inspirerade av de senaste modetrenderna.

Sortera & filtrera
143 Produkter
Inga produkter hittades.

Förstärk din stil med moderna mobilskal i tidlösa designs

IDEAL OF SWEDENs mobilskal är det självklara valet om du vill ha ett snyggt skydd för din telefon. Mobilskalen präglas av en stark känsla för design och mode samtidigt som de är funktionella och tåliga. Vår vision är att du ska kunna förvandla din mobiltelefon från att bara vara ett verktyg till att bli en personlig och trendig modeaccessoar. Vi lägger stort fokus vid att det, precis som med kläder och inredning, ska vara självklart för dig att kunna matcha ditt mobilskal med din personliga stil.

I vårt utbud hittar du olika kategorier och varianter av skal. Exempelvis har vi printed cases samt atelier cases. Dessa skiljer sig åt i dess material då våra printed cases är tillverkade i PC- plast och atelier cases i Premium PU läder. Du kan på så sätt välja om du önskar ett skal med glansigare/ slät yta eller en mer texturerad yta i läder. På insidan av majoriteten av skalen har vi byggt in ett mikrofiber för att bädda in telefonen och förhindra repor. Skalen är utformade så att du enkelt ska kunna använda ett skärmskydd på din telefon. Inom sortimentet av skal hittar du också våra exklusiva statement cases för din telefon. Dessa är skalen med det lilla extra, framtagna för att locka fram din inre självsäkra fashionista och maxa känslan av tidlös lyx. Statement skalen finns tillgängliga i olika trendiga stilar med praktiska och stilrena detaljer som t.ex. inbyggda handtag av guld kedjor, läder, glittrande kristaller eller volanger för ett bekvämt grepp. Vi har också tagit fram designs med inbyggda kortfickor om du önskar en plånbok istället för ett handtag på ditt skal. Våra statement necklace cases har också dessa inbyggda kortfickor om du önskar plats för dina viktigaste kort på ditt skal. Ett mobilskal som också är en diskret och smidig plånbok, kan det blir mer funktionellt? Då funktionalitet och smidighet är en av våra främsta styrkor är detta bara en av alla våra smarta lösningar du kan välja mellan för att underlätta din vardag. Med ett halsbandsmobilskal kan du bära ditt mobilskal runt din hals eller tvärs över bröstet som en väska. Perfekt för tillfällen när dina kläder inte har några fickor och du behöver en plats att förvara din mobil.

Ända sedan starten har vi drivits av en nyfikenhet och nytänkande vad gäller design och funktion för mobilskal och andra tillbehör. Denna upptäckarlust har utmynnat i ett unikt ekosystem av magnetiskt kompatibla produkter som underlättar användningen av mobiltelefonen i olika vardagssituationer. Vår signatur funktion, Accessories of Attraction, gör det möjligt att kunna kombinera valfritt mobilskal med våra mobiltillbehör så som ett plånboksfodral . Skalen tillåter dig också att ladda din mobil trådlöst med en av våra QI-laddare. Vi har flera varianter med detta koncept tillgängligt på hemsidan för dig att utforska, för att hitta de funktioner som passar dig bäst.

Så vad söker du för mönster på ditt skal? Hos oss hittar du det mesta! Det stora utbudet av mobilskal i olika designs gör att chansen är stor att du hittar en favorit som tilltalar dig och passar just din individuella stil. Upptäck våra populära mobilskal i tidlös design som till exempel klassisk marmor, metall nitar, glitter, exotiska djurmönster som påminner om croco och ormskinn, eller andra naturmaterial som blommor och växter. Vi vill att det ska vara enkelt att variera skal efter tillfälle och stämning men samtidigt ha ett som kan passa till alla.

Vi behandlar människor och vår planet med respekt och tror på att skapa en ansvarsfull verksamhet. Därför har vi bland annat valt att tillverka produkter som är 100% veganska samt cruelty-free. När du köper ett snyggt mobilskal från IDEAL OF SWEDEN kan du vara säker på att du får ett skal av högsta kvalitet. Alla material är noga utvalda för att uppnå en premium känsla. De skyddar främst baksidan av din mobil från stötar och repor. Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt mobilskal med ett av våra splittersäkra skärmskydd. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.