Mobilskal

Trendiga mobilskal i exklusiv design inspirerade av de senaste modetrenderna.

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Säker betalning
32 Produkter
Din valda enhet är
Inga produkter hittades.

Mobilskal - trendiga skal till iPhone och Galaxy

IDEAL OF SWEDENs mobilskal präglas av en stark känsla av design och mode samtidigt som de är funktionella och tåliga. Vår vision är att du ska kunna förvandla din mobiltelefon från att bara vara ett verktyg till att bli en personlig och trendig modeaccessoar . Vi lägger stort fokus vid att det, precis som med kläder och inredning, ska vara självklart för dig att kunna anpassa ditt mobilskal efter rådande mode och trender, samt att det ska kunna matcha din personliga stil.

När du köper ett snyggt mobilskal från IDEAL OF SWEDEN kan du vara säker på att du får ett skal av högsta kvalitet som passar dig och din mobil. Det stora utbudet av mobilskal i olika designs gör att chansen är stor att du hittar en favorit som tilltalar dig och passar just din individuella stil. Vi vill att det ska vara enkelt att variera skal efter tillfälle och stämning och att det ska kunna matcha din outfit.

Upptäck våra populära mobilskal i tidlös design som till exempel klassisk marmor, exotiska djurmönster, eller andra naturmaterial som blommor och växter. Vi introducerar också löpande nya collab-kollektioner i samarbete med internationellt erkända modeprofiler som satt sin personliga prägel på mobilskal och andra tillbehör i begränsad upplaga.

Ända sedan starten har vi drivits av en nyfikenhet och nytänkande vad gäller design och funktion för mobilskal och andra tillbehör. Denna upptäckarlust har utmynnat i ett unikt ekosystem av magnetiskt kompatibla produkter som underlättar användningen av mobiltelefonen i olika vardagssituationer. Vår signaturfunktion, Accessories of Attraction, gör det möjligt att kunna kombinera valfritt mobilskal med något av våra stilfulla plånboksfodral och praktiska hållare. 

Våra handgjorda mobilfodral är gjorda av noggrant utvalda material och finns i en mängd olika utföranden och färgkombinationer. Du har alltså en stor valfrihet att hitta ett fodral som passar din stil, är gjort i ett material du tycker om, samt har den funktion du söker, till exempel vad gäller antal kortplatser. Det medföljer alltid ett svart skal som standard när du köper ett av våra plånboksfodral men detta kan du byta ut mot valfritt annat mobilskal från IDEAL OF SWEDEN och ändå bibehålla samma funktion.

Besök våra kategorier för mobilhållare och laddtillbehör för att komplettera ditt mobilskal med tillbehör som ring mount, Qi-laddare , powerbanks eller laddkabel i matchande design. Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt mobilskal med ett av våra splittersäkra skärmskydd . Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.