Mobilskal

Trendiga mobilskal i exklusiv design inspirerade av det senaste modetrenderna.
Klä din mobiltelefon i säsongens hetaste färger och mönster.

Din valda enhet är
5 Produkter
Inga produkter hittades.

Stilsäkra mobilskal i trendig design

Våra mobilskal präglas av en stark känsla av design och mode samtidigt som de är funktionella och tåliga. Visionen med iDeal Of Swedens mobilskal är förvandla din telefon från ett verktyg till en personlig och trendig modeaccessoar. Vi tycker att det, precis som med kläder och inredning, ska vara självklart att kunna anpassa ditt mobilskal efter mode och trender, samt att det ska kunna matcha din personliga stil. Därför finns det ett stort utbud av mobilskal att välja mellan så att du kan variera dig efter tillfälle och stämning. Välj mellan marmorskal, blommiga skal eller enfärgade skal för att skapa din personliga stil.

Här hittar du snygga iPhoneskal och Samsung skal i alla möjliga färger, mönster och material inspirerade av säsongens hetaste modetrender.

När du köper ett snyggt mobilskal från iDeal Of Sweden kan du vara säker på att du får en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt mobilskal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till många av mobilskalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett av våra splittersäkra skärmskydd. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.