Mobilskal

Trendiga mobilskal i exklusiv design inspirerade av det senaste modetrenderna.

Klä din mobiltelefon i säsongens hetaste färger och mönster.

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning
Fashion Cases
Classic Cases
Collab Cases
Din valda enhet är
72 Produkter
Inga produkter hittades.

Stilsäkra mobilskal i trendig design

Våra mobilskal präglas av en stark känsla av design och mode samtidigt som de är funktionella och tåliga. Visionen med iDeal Of Swedens mobilskal är förvandla din telefon från ett verktyg till en personlig och trendig modeaccessoar.  Vi tycker att det, precis som med kläder och inredning, ska vara självklart att kunna anpassa ditt mobilskal efter mode och trender, samt att det ska kunna matcha din personliga stil. Därför finns det ett stort utbud av mobilskal att välja mellan så att du kan variera dig efter tillfälle och stämning.  Välj mellan marmorskal, blommiga skal eller enfärgade skal för att skapa din personliga stil.

Här hittar du snygga iPhoneskal och Samsung skal i alla möjliga färger, mönster och material inspirerade av säsongens hetaste modetrender.

När du köper ett snyggt mobilskal från iDeal Of Sweden kan du vara säker på att du får en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor.

Tack vare Accessories of Attraction är våra trendiga skal magnetiskt kompatibla med i princip alla våra andra produkter, vilket låter dig använda ditt skal med plånboksfodral och våra hållare (Car Mount eller Ring Mount). Vi använder den senaste tekniken för att kombinera mode med funktion.

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett av våra splittersäkra skärmskydd. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.