Mobilhalsband

Våra mobilhalsband erbjuder ett handsfree-alternativ och gör att din telefon alltid är nära.

Sortera & filtrera
41 Produkter
Vårt utbud anpassas för dig

Vi har något för alla men vill att du ska hitta det som passar just digVälj den mobilenhet du vill se produkter för så anpassar vi utbudet efter ditt val.

Vårt utbud anpassas för dig

Vi har något för alla men vill att du ska hitta det som passar just digVälj den mobilenhet du vill se produkter för så anpassar vi utbudet efter ditt val.

Snygga mobilhalsband för din Samsung och iPhone, en modern lösning

Har du någonsin varit i situationen där dina kläder inte har några fickor eller plats för att förvara din mobiltelefon? Då har vi en revolutionerande produkt just för dig så att du kan säga farväl till onödigt krångel och välkomna alla fashion möjligheter. Med våra Necklace Cases får du ett snyggt samt funktionellt handsfree-alternativ som inte bara kommer att bidra till en stilig accessoar för din outfit utan också ger dig chansen att alltid ha din mobil en armlängd bort. Hur perfekt och smidigt låter inte det?

I produktkategorin för våra mobilhalsband hittar du både skal för din iPhone och Samsung mobil samt separata axelremmar som du kan välja att lägga till om du önskar ett specifikt band för ditt skal. Remmarna för skalet går enkelt att ta av om du skulle önska att endast bära skalet i sig. Ett mobilhalsband är därför ett perfekt val för dig som tycker om att variera utseendet på dina accessoarer utan ansträngning. Notera också att du naturligtvis alltid kommer att få med dig en inkluderad axelrem i samma design som det Necklace Case du väljer att köpa. Vilken rem som ingår med skalet kan du enkelt se på våra produktbilder samt förpackningen. Inom utbudet av mobilhalsband hittar du många varierande stilar där vissa designs har tillagda funktioner såsom extra fickor på skalet. På så sätt kan du välja det optimalaste skalet för just dig utifrån vilken typ av användning du önskar få ut av det. Välj halsband från våran statement kategori för mer exklusiva och lyxiga skal, stilrena och tuffa skal från våran sport inspirerade Active kollektion, traditionella samt trendiga designs för en modern look eller enfärgade skal för ett klassiskt och enkelt utseende. Vi vill att du ska känna dig bekväm och motiverad att våga uttrycka vem du är genom dina accessoarer. Därför har vi noga designat våra produkter så att de ska kunna förstärka din stil och utstrålning i vardagen. Vårt utbud är redo för dig att utforskas redan idag.