Samsung Galaxy S10 plus skal

Hitta ett Galaxy S10 + skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
5 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga Samsung Galaxy S10+ mobilskal

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett produktutbud av exklusiva skal till Samsung Galaxy S10+ framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender. Vår vision är att mobilskalet ska fungera som mer än just bara ett skydd för telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du även ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Din mobil ska kunna vara en personlig och trendig modeaccessoar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av skal till Samsung Galaxy S10+ som gör det lätt för dig att hitta en eller flera designs som passar just dig och din livsstil. Våra kollektioner består av en rad olika trendiga skal med mönster och färger i varierande stilar. Möjligheterna att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit är nästan oändliga. Mixa, matcha och testa dig fram för att hitta den perfekta kombinationen för just dig!

På insidan av Samsung Galaxy S10+ skalen sitter en tunn filt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor och stötar. Alla mobilskal ingår även i Accessories of Attraction, vilket innebär att de har en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med våra övriga produkter. Du kan enkelt använda ditt skal för Samsung Galaxy s10+ tillsammans med t.ex. ett plånboksfodral eller fästa det på en mobilhållare avsedd för bilen eller hemmet. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!