Samsung Galaxy S20 Plus skal

Hitta ett Galaxy S20 Plus skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
24 Produkter

Similar categories you may like

Snygga och trendiga Galaxy S20+ skal i exklusiv design

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal till Galaxy S20+. IDEAL OF SWEDEN vision är att mobilskal ska fungera som mer än just bara ett skal. Vi ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil. Galaxy S20+ skalen är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender för att din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Galaxy S20+ mobilskalen är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Skalen till Galaxy S20+ är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt Galaxy S20+ skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S20+skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära Galaxy S20+ skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.

IDEAL OF SWEDEN rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för Galaxy S20+. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!"