iPhone Xs Max skal

Sortera & filtrera
0 Produkter
Inga produkter hittades.

iPhone Xs Max skal i trendig svensk design

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal till iPhone Xs Max. IDEAL OF SWEDEN vision är att mobilskal ska fungera som mer än just bara ett skal. Vi ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil. iPhone Xs Max skalen är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender för att din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

iPhone Xs Max mobilskalen är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Skalen till iPhone Xs Max är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt iPhone Xs Max skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt iPhone Xs Max skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära iPhone Xs Max skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.

IDEAL OF SWEDEN rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för iPhone Xs Max. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!