iPhone Xs Max skal

Exklusiva iPhone Xs Max skal och fodral i designs inspirerade av säsongens topptrender.

Din valda enhet är
68 Produkter

iPhone Xs Max skal i trendig svensk design

Letar du efter ett snyggt och trendigt skal till din Apple iPhone Xs Max som också är funktionellt och tåligt så har du kommit rätt. Tanken med iDeal Of Swedens mobilskal är kunna förvandla din telefon från ett verktyg till att också bli en stilfull modeaccessoar. Med vårt breda utbud av iPhone Xs Max skal kan du hitta ett mobilskal som passar just dig och din personliga stil. Designen, färgerna, materialet och mönstret på iPhone Xs Max skalen är inspirerade av säsongens hetaste trender från modevisningar världen runt. iPhoneXs Max skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och mockaliknande material som förhindrar repor.

Du vet väl att våra skal är magnetiskt kompatibla med övriga produkter? Vi kallar detta för The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt iPhone Xs Max mobilskal med ett av våra handgjorda plånboksfodral och smarta mobilhållare och enkelt förflytta telefonen mellan jobb, resa och hem. Vi erbjuder också Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i matchande design

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din iPhone Xs Max har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.