iPhone 7 Plus skal

Exklusiva iPhone 7 Plus skal i design inspirerad av de senaste mode- och inredningstrenderna.

Din valda enhet är
94 Produkter

Trendiga iPhone 7 Plus skal i exklusiv design

Hos iDeal Of Sweden finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal anpassade för iPhone 7 Plus. Vår vision är att mobilskalet ska tillföra något mer än att bara fungera som ett skydd för telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt mobilskal med din egen personliga stil. Det är därför våra iPhone 7 Plus skal är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender så att du kan förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar!

iPhone 7 Plus skalen är tillverkade i stark, tålig, flexibel plast och på insidan sitter ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Hitta din egna favorit bland designs som marmor, blommor, geometriska mönster och andra naturliknande material.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 7 Plus skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära iPhone 7 Plus skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för iPhone 7 Plus. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.