ideal_logo
Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning

iPhone 7 Plus mobilskal

Trendiga mobilskal till iPhone 7 Plus. Exklusiva designs i årets hetaste mönster och färger,
inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
0 Produkter
Inga produkter hittades.

TRENDIGA IPHONE 7 PLUS SKAL

Letar du efter ett snyggt och trendigt skal till din Apple iPhone 7 Plus som också är funktionellt och tåligt så har du kommit rätt. Tanken med iDeal Of Swedens mobilskal är kunna förvandla din telefon från ett verktyg till att också bli en stilfull modeaccessoar. Med vårt breda utbud av iPhone 7 Plus skal kan du hitta ett skal som passar just dig och din personliga stil. Designen, färgerna, materialet och mönstret på iPhone 7 Plus mobilskalen är inspirerad av säsongens hetaste trender från modevisningar världen runt. iPhone 7 Plus skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och mockaliknande material som förhindrar repor.

Du vet väl att våra skal är magnetiskt kompatibla med övriga produkter? Vi kallar detta för The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 7 Plus mobilskal med ett av våra handgjorda plånboksfodral och smarta mobilhållare och kan enkelt förflytta telefonen mellan jobb, resa och hem.

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din iPhone 7 Plus har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!