Mobilskal iPhone 7 plus

Hitta ett iPhone 7 + skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil.

Sort & filter
Inga aktiva filter
19 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga iPhone 7 Plus skal i exklusiv design

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till iPhone 7 Plus. Alla våra produkter är framtagna i designs hämtade från de senaste modetrenderna runt om i världen. Vår vision är att mobiltillbehör ska fungera som mer än bara skydd för din telefon. Vi ser det som en självklarhet att ditt mobilskal ska kunna matcha din outfit, passa din egen personliga stil och livsstil. Din mobil ska vara en personlig och moderiktig accessoar!

Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Mobilskalen till iPhone 7 Plus är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt iPhone 7 Plus skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 7 Plus skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av iPhone 7 Plus skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet till iPhone 7 Plus med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att skydda mobilen från sprickor och repor. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!