iPhone 6/6s skal

Trendiga mobilskal till iPhone 6/6s i exklusiv design inspirerad av säsongens modetrender.

Din valda enhet är
106 Produkter

Trendiga iPhone 6 skal - Mobilskal i säsongens färger och mönster

Hos iDeal Of Sweden hittar du ett brett utbud av trendiga och moderiktiga skal till iPhone 6 och iPhone 6s. Mobilskalen är framtagna efter säsongens hetaste trender inom mode och inredning vilket gör att du kan välja bland marmor, blommor eller ränder som mönster för att hitta en kombination som passar din personliga stil. Vår vision är att din mobil ska vara en personlig, trendig och exklusiv modeaccessoar!

Utöver mobilskal har vi i vårt sortiment även plånboksfodral, mobilhållare, powerbanks, laddkablar och skärmskydd som passar till iPhone 6 och iPhone 6s. Dessa produkter är magnetiskt kompatibla med varandra genom det som vi kallar the iDeal Concept. De gör det enkelt för dig att byta mellan olika stilar och produkter efter behov, humör och situation. Du kan mixa och matcha våra olika mobiltillbehör till iPhone 6 och iPhone 6s och skapa din egen perfekta kombination!

Vi på iDeal of Sweden rekommenderar starkt att du kompletterar din iPhone 6/6s med ett säkert skärmskydd för att skydda din mobilskärm från repor och sprickor. Med ett splittersäkert skärmskydd kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

Våra ledord är ’Kvalitet, Funktion & Design’ och när du handlar av oss får du alltid produkter av högsta möjliga kvalitet!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.