iPhone 13 MINI Mobilskal

Smarta accessoarer till iPhone 13 Mini i toppkvalitet. 

Tillverkade av etiska och djurfria material.

Sortera & filtrera
58 Produkter

Skal, plånböcker, pouches med mera till iPhone 13 Mini – inspirerat av de senaste modetrenderna.

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett sortiment av exklusiva accessoarer såsom iPhone-skal, plånböcker, kuvertväskor, pouches och laddare kompatibla med iPhone 13 Mini. Våra premiumprodukter är inspirerade av de allra senaste modetrenderna och lägger fokus på innovativ design och funktionalitet. Vi designar våra tillbehör i våra ateljéer i Stockholm och erbjuder en mängd olika mönster, tryck och texturer gjorda för iPhone 13.

Våra trendiga och högkvalitativa telefontillbehör är fullt kompatibla med iPhone 13 Mini-modellen och är gjorda för att fästa perfekt kring och skydda 5,4-tumsskärmen. Alla fodral har ett elegant ramskydd som passar perfekt runt dubbellinsen och erbjuder en smal passform som skyddar din enhet utan att verka klumpig. Tillverkade av flexibel men ändå hållbar plast och med ett exklusivt, mjukt innerfoder, skyddar dessa fodral effektivt din iPhone 13 Mini från bucklor och repor.

För en banbrytande look kan du para din iPhone 13 Mini med andra IDEAL OF SWEDEN-tillbehör såsom våra fodral, plånböcker, kuvertväskor och pouches, alla anpassade för att överensstämma med den nya enhetens lättare vikt. Mixa och matcha din personliga skapelse med våra kompatibla Qi-laddare, powerbanks eller laddningskablar, tillgängliga i en mängd olika stilar. Accessories of Attraction-funktionen gör att du enkelt kan ansluta din telefon till våra Car Mounts och Ring Mounts för maximal komfort och stil. Vi rekommenderar att du kompletterar ditt skal med våra reptåliga skärmskydd för att på så vis ge din telefon ultimat skydd.