iPhone 6/6s Plus mobilskal

Trendiga mobilskal till iPhone 6/6s Plus. Exklusiva designs i årets hetaste mönster och färger,
inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
74 Produkter

MOBILSKAL TILL IPHONE 6 PLUS & IPHONE 6S PLUS

Här finns många trendiga och funktionella skal som passar till Apple iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus. Med ett skal från iDeal Of Sweden kan du förvandla din telefon från ett verktyg till en accessoar. Vi tycker att det är självklart att du ska kunna anpassa ditt mobilskal efter modets utveckling, samt att du ska kunna matcha det med din personliga stil. Vi har därför ett brett utbud så att du skall kunna hitta ett skal som passar just dig och även ger dig möjlighet att byta skal och variera dig efter tillfälle och stämning.

När du köper ett iPhone 6/6s Plus mobilskal från iDeal Of Sweden kan du vara säker på att få en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon.

Mobilskalen till iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus är tillverkade i flexibel och tålig plast, med ett mockaliknande material på insidan för att skydda telefonen från repor.

Våra mobilskal till iPhone 6/6s Plus är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i The iDeal Concept. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha skal och mobilfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.

Vi rekommenderar även att du kompletterar skalet med våra splittersäkra skärmskydd till iPhone 6/6s Plus. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.