iPhone 6/6s Plus skal

Exklusiva iPhone 6/6s Plus skal i trendig design inspirerad av säsongens hetaste mönster och färger.

Din valda enhet är
104 Produkter

Exklusiva iPhone 6/6s Plus skal i trendig design

Vårt breda produktsortiment innehåller många trendiga och funktionella mobilskal som passar till Apples modeller iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus. Med ett skal från iDeal Of Sweden kan du förvandla din telefon till en stilfull modeaccessoar som följer de rådande trenderna inom mode och inredning. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna anpassa ditt skal efter tillfälle och och matcha det med din personliga stil. Vi har därför tagit fram ett brett utbud av mobilskal med unik design så att du skall kunna hitta skal som passar just dig och som du kan variera beroende på tillfälle och stämning.

När du köper ett iPhone 6/6s Plus mobilskal från iDeal Of Sweden kan du vara säker på att få en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Alla skal är tillverkade i flexibel och tålig plast, med ett mockaliknande material på insidan för att skydda telefonen från repor.

Våra mobilskal till iPhone 6/6s Plus är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i The iDeal Concept. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha mobilskal och plånboksfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.

Vi rekommenderar även att du kompletterar skalet med våra splittersäkra skärmskydd till iPhone 6/6s Plus. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.