iPhone XR skal

Trendiga mobilskal till iPhone XR. Exklusiv design i säsongens hetaste mönster och färger.

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning
Din valda enhet är
116 Produkter

Exklusiva iPhone XR skal i trendig design

Letar du efter ett snyggt och trendigt skal till din Apple iPhone XR som också är funktionellt och tåligt så har du kommit rätt. Tanken med iDeal Of Swedens mobilskal är kunna förvandla din telefon från ett verktyg till att också bli en stilfull modeaccessoar. Med vårt breda utbud av iPhone XR skal kan du hitta ett skal som passar just dig och din personliga stil. Designen, färgerna, materialet och mönstret på iPhone XR skalen är inspirerade av säsongens hetaste trender från modevisningar världen runt. iPhone XR skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och mockaliknande material som förhindrar repor.

Du vet väl att våra skal är magnetiskt kompatibla med övriga produkter? Vi kallar detta för Accessories of Attraction! På så vis kan du kombinera ditt iPhone XR mobilskal med ett av våra handgjorda plånboksfodral och smarta mobilhållare och kan enkelt förflytta telefonen mellan jobb, resa och hem.

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din iPhone XR har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!