iPhone 13 Mobilskal

Exklusiva iPhone 13 mobilskal tillverkade med högkvalitativa och etiskt material.

Inga aktiva filter
54 Produkter
Sortera & filtrera

Lyxiga mobiltillbehör kompatibla med iPhone 13

Upptäck ett brett urval av exklusiva fashion-techaccessoarer såsom mobilfodral, plånböcker, mobilclutches och pouches som alla är kompatibla med de nya iPhone 13-modellerna. På IDEAL OF SWEDEN hämtar vi inspiration från de senaste trenderna inom mode och inredning och strävar efter att tillverka innovativa och funktionella produkter som hålls uppdaterade mot de senate tekniska utvecklingarna.

Alla våra mobiltillbehör är fullt kompatibla med samtliga iPhone 13-modeller och är perfekt anpassade efter 6,1-tumsskärmen och det övre hacket. Det eleganta ramfodralet rymmer utan problem de tre kameraobjektiven och bibehåller en slimmad passform som skyddar din telefon från repor och andra skador. Alla våra mobilskal är tillverkade av flexibel men ändå hållbar hårdplast och det inre mikrofiberfodret tillför ytterligare skydd och användbarhet.

I dagens digitaliserade samhälle är en mobil mycket mer än bara en mobil, den är en del av vårt estetiska uttryck. Experimentera med din stil och para ihop din iPhone 13 med IDEAL OF SWEDENs mobilanpassade plånboksfodral, clutches och pouches. Våra mobilaccessoarer designas i en mängd olika mönster och spännande material för att med säkerhet passa ihop med din unika stil. Med Accessories of Attraction kan du enkelt mixa och matcha dina mobiltillbehör, och det magnetiska fästet gör så att du kan fästa din mobil i våra bil- och ringfästen för ultimat komfort och användarvänlighet. Skydda din mobilskärm med våra reptåliga skärmskydd och passa på att införskaffa våra QI-laddare, Powerbanks och laddningskablar för att på så vis se till att hålla din mobil laddad hela dagen.