Magsafe skal

MagSafe är Apples laddningsteknologi där du magnetiskt fäster din magsafe laddare på din mobil för en snabb och trådlös laddning. Våra magsafe skal är framtagna för att stötta denna funktion, utan att du behöver ta av ditt skal vid användning.

iPhone 13
Sortera & filtrera
17 Produkter
Vårt utbud anpassas för dig

Vi har något för alla men vill att du ska hitta det som passar just digVälj den mobilenhet du vill se produkter för så anpassar vi utbudet efter ditt val.

Mobilskal kompatibla med Magsafe

Våra MagSafe skal är utformade för att fungera sömlöst med Apples MagSafe laddningsteknologi. Magsafe är en ny trådlös laddningsteknik som introducerades av Apple i dess senaste iPhone modeller. Den använder magneter för att fästa iPhone på en laddningsplatta och ger en snabbare och mer pålitlig laddningsupplevelse.

MagSafe kompatibla mobilskal är tillverkade med inbyggda magneter som passar perfekt med MagSafe laddningsspolen i iPhone. Detta säkerställer att telefonen är säkert fastsatt på laddningsplattan och att laddningsprocessen kan börja omedelbart utan avbrott. Våra skal är tillverkade av hållbara material som silikon, PU läder eller hårt polykarbonat som ger en hög skyddsnivå mot stötar.

Överlag är MagSafe skal en bra investering för alla som vill dra nytta av Apples nya trådlösa laddningsteknik samtidigt som de skyddar din iPhone. Med ett brett utbud av designs och material att välja mellan kan du hitta ett MagSafe skal som passar din stil och behov.