Samsung Galaxy S8 skal

Hitta ett Galaxy S8 skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
1 Produkt

Similar categories you may like

TRENDIGA SAMSUNG GALAXY S8 MOBILSKAL

Hos oss hittar du ett stort sortiment av skal för Samsung Galaxy S8 i trendig design. Mobilskal som klär din telefon samtidigt som de är skyddande och funktionella. Med våra exklusiva mobilskal förvandlar du din telefon till en stilfull modeaccessoar som passar just dig och din personliga stil. Designen, färgerna, materialet och mönstret på Galaxy S8 skalen är inspirerade av säsongens hetaste trender från modevisningar runt om i världen. Mobilskalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och mockaliknande material som förhindrar repor.

Du vet väl att våra skal är magnetiskt kompatibla med övriga produkter? Vi kallar detta för Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S8 mobilskal med ett av våra handgjorda plånboksfodral och smarta mobilhållare och kan enkelt förflytta telefonen mellan jobb, resa och hem. Vi erbjuder också Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma matchande design som flertalet av våra mobilskal.

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din Galaxy S8 har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!