Samsung Galaxy S10E skal

Hitta ett Galaxy S10E skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
11 Produkter

Similar categories you may like

TRENDIGA SAMSUNG GALAXY S10E MOBILSKAL

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett utbud av mobilskal till Samsung Galaxy S10E framtagna efter årets och säsongens hetaste trender. Vår vision är att våra skal ska fungera som mer än just bara mobilskal. Vi ser det t.ex. som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt Galaxy S10E skal med din egen personliga stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av Galaxy S10E skal som gör det lätt för dig att hitta en eller flera designs som passar just dig. Vår Fashion Collection består av en rad trendiga skal med mönster och färger i varierande designs. Möjligheterna att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit är nästan oändliga!

På insidan av skalen sitter en tunn filt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor och stötar.

Alla skal ingår även i Accessories of Attraction, vilket innebär att de har en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med våra övriga produkter. Du kan enkelt använda ditt mobilskal till Galaxy S10E tillsammans med t.ex. ett plånboksfodral eller fästa det på en mobilhållare avsedd för bilen eller hemmet. Mixa, matcha och testa dig fram för att hitta den perfekta kombinationen för just dig!

För att ge din Galaxy S10E ett komplett skydd rekommenderar vi även att du kompletterar med våra splittersäkra skärmskydd till Galaxy S10E. Då skyddar du din mobiltelefon mot både repor och sprickor.