iPhone 12 skal

Skal till iPhone 12 i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

+20% EXTRA RABATT PÅ KÖP ÖVER 690 SEK
Inga aktiva filter
107 Produkter
Sortera & filtrera

Trendiga iPhone 12 skal i exklusiv design inspirerad av säsongens hetaste mönster och färger

Letar du efter ett nytt iPhone 12 skal men har ännu inte bestämt dig för vilken färg eller vilket mönster du ska välja? Med ett av marknadens största utbud av populära iPhone 12 skal hoppas vi att du ska hitta en favorit här hos oss på IDEAL OF SWEDEN. I vårt sortiment hittar du över hundra stycken olika varianter av mobilskal i elegant, egenutvecklad design som förvandlar din telefon till en stilren modeaccessoar.

Mobiltelefonen har blivit en av våra mest personliga ägodelar som vi använder frekvent i många olika sammanhang, både privat och i jobbet. Vi ser därför att mobilskalet kan fylla en större funktion än att bara vara ett skydd för din iPhone 12. Precis som med kläder och inredning vill vi kunna erbjuda mobilskal med en personlig prägel så att det matchar din individuella stil och ger dig möjlighet enkelt variera design beroende på situation eller sinnesstämning.

När du väljer ett iPhone 12 skal från IDEAL OF SWEDEN kan du lita på att du får ett mobilskal som är utformat efter säsongens hetaste mönster och färger. Vi hämtar inspiration från de senaste mode- och inredningstrenderna från hela världen när vi designar våra mobilskal till iPhone 12. Vi har något för alla smaker vare sig du gillar klassisk design som marmor, blommor och exotiska djurmönster eller glitter och naturmaterial som sand, växter och ädelstenar. Missa inte heller våra unika collab-kollektioner i begränsad upplaga som vi löpande lanserar i samarbete med internationella modeprofiler.

Vår målsättning har alltid varit att skapa mobiltillbehör som inte bara är estetiskt tilltalande utan också är funktionella och underlättar hur vi använder mobiltelefonen i vardagen. Ur denna process av nytänkande föddes vår unika signaturfunktion accessories of Attraction som tillåter dig att kombinera alla våra iPhone 12 mobilskal med valfritt plånboksfodral och mobilhållare. Alla våra produkter fäster i varandra med hjälp av starka magneter vilket gör att du enkelt kan flytta telefonen från t.ex. ett plånboksfodral till en mobilhållare i bilen, eller varför inte fästa en snygg kort-eller ringhållare till ditt mobilskal. Hur du väljer att kombinera våra produkter är helt upp till dig. Skräddarsy din egna kombination som både reflekterar din personliga stil samtidigt som den fyller dina behov och ger din iPhone 12 ett maximalt skydd.

Vi rekommenderar även att du besöker vår kategori med laddtillbehör om du vill hitta en Qi-laddare, powerbank eller laddkabel som matchar ditt iPhone 12 skal. För att få ett fullständigt skydd till din iPhone 12 är det också bra om du kompletterar ditt skal med ett splittersäkert skärmskydd.