iPhone 13 Pro Mobilskal

Exklusiva iPhone 13 Pro mobilskal tillverkade med högkvalitativa och etiskt material.

Inga aktiva filter
67 Produkter
Sortera & filtrera

Lyxiga iPhone-fodral, plånböcker, pouches och mer. Allt kompatibelt med iPhone 13 Pro.

Hitta ett brett urval av exklusiva tekniska tillbehör som iPhone -fodral, plånböcker, kopplingar och påsar som är kompatibla med iPhone 13 Pro på IDEAL OF SWEDEN. Vi hämtar inspiration från mode och inredning och strävar efter att skapa innovativa och funktionella produkter som alltid är uppdaterade med de senaste trenderna.

Alla våra telefontillbehör är fullt kompatibla med iPhone 13 Pro, perfekt anpassad till 6,1-tumsskärmen och det övre hacket. Telefonfodralen har ett elegant ramfodral som omsluter runt kameran med tre objektiv och erbjuder en smal passform för att skydda din telefon. Produkterna är tillverkade av flexibel men ändå hållbar plast och med ett exklusivt, mjukt innerfoder skyddar dessa fodral effektivt din iPhone 13 Pro från bucklor och repor.

Numera är telefoner mer än bara telefoner, de är en stor del av vår dagliga estetik. Med det sagt, experimentera med ditt utseende och para ihop din iPhone 13 Pro med IDEAL OF SWEDENS plånböcker, kopplingar och pouches - alla tillgängliga i en mängd olika framstående mönster - för att skapa din egna stil. Våra tillbehör till Accessories Of Attraction gör att du enkelt kan ansluta din telefon till vår bil och ringfästen. Komplettera din iPhone 13 Pro med ett reptåligt skärmskydd och våra Qi-laddare, kraftbanker, laddkablar för det ultimata skyddet och för att din telefon ska vara laddad hela dagen.