Sortera & filtrera
17 Produkter

HANDGJORDA PLÅNBOKSFODRAL I SVENSK DESIGN

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral för de flesta telefonmodeller, stilar och tillfällen. Alla mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera färger och material för att olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av plånboksfodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN.

Vi rekommenderar även att du kompletterar plånboksfodralet eller mobilfodralet med ett av våra splittersäkra skärmskydd . Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.