Plånboksfodral

Dessa bästsäljande mobilfodral är perfekta för dig som vill förvara din mobil och dina kort på samma ställe. Alla våra plånboksfodral är magnetiska och kan kombineras med våra magnetiska mobilskal. Ett stilrent svart skal ingår alltid vid köp av plånboksfodral.

Sort & filter
Inga aktiva filter
14 Produkter

Similar categories you may like

PRAKTISKA PLÅNBOKSFODRAL I SVENSK DESIGN

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du flera olika modeller av praktiska plånboksfodral för de flesta iPhone och Samsung modeller, stilar och tillfällen. Alla mobilfodral är skapta i noga utvalda material och en minimalistisk och trendig design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera färger och material för olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. De är funktionella och samtliga plånboksskal går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha för att skapa din perfekta kombination!

Våra plånboksfodral har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och gillar att ha telefon och dina kort på samma ställe. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när du köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN. Detta skal kan även kombineras med våra magnetiska korthållare och våra mobilringar .

Vi rekommenderar att du kompletterar plånboksfodralet med ett av våra splittersäkra skärmskydd , för att säkerställa att din mobil är maximalt skyddad.