iPhone 7 skal

Trendiga skal till iPhone 7 i exklusiv design inspirerad av säsongens mode- och inredningstrender.

Sortera & filtrera
240 Produkter

iPhone 7 mobilskal - Trendiga skal i exklusiv design

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av iPhone 7 skal i vacker, egenutvecklad design. I vårt produktsortiment finns över hundra stycken unika designs så chansen är stor att du hittar ett iPhone 7 skal som tilltalar dig.

Mobiltelefonen har blivit en av våra mest personliga ägodelar och för oss är mobilskalet mer än bara ett tillbehör som du köper för att skydda din iPhone 7. På samma sätt som med kläder och inredning vill vi ge mobilskalet en personlig prägel så att det passar din individuella stil och ger dig möjlighet att variera utseendet på din telefon beroende på tillfälle och stämning.

När du köper ett iPhone 7 skal från IDEAL OF SWEDEN kan du vara trygg med att du får en produkt som kommer klä din telefon i säsongens hetaste färger och mönster. Vare sig du uppskattar klassiska, tidlösa mönster som marmor och blommor, eller mer exotiska djurmönster, glitter och naturmaterial som växter och ädelstenar har vi något för alla smaker. Håll också utkik efter våra kollektioner i begränsad upplaga som vi tar fram i samarbete med internationella modeprofiler.

Vår ambition har sedan starten varit att utveckla mobiltillbehör som underlättar hur vi använder mobiltelefonen i olika vardagssituationer. Resultatet av denna nyfikenhet har resulterat i vår signaturfunktion Accessories of Attraction och innebär att du genom ett smart magnetiskt system kan kombinera valfritt iPhone 7 skal med samtliga av våra stilfulla plånboksfodral, praktiska mobilhållare och korthållare. På detta sätt kan du skräddarsy din egen kombination som reflekterar din personliga stil, fyller dina behov och även ger din telefon maximalt skydd.

Besök också vår kategori med laddtillbehör för att hitta Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i designs som matchar våra populära iPhone 7 skal. Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd till iPhone 7 för att ge din telefon ett mer fullständigt skydd. Klä din iPhone 7 i ett skal från IDEAL OF SWEDEN.