iPhone 7 skal

Trendiga skal till iPhone 7 i exklusiv design inspirerad av säsongens mode- och inredningstrender.

Din valda enhet är
98 Produkter

IPHONE 7 SKAL I TRENDIG DESIGN

iDeal Of Sweden erbjuder ett brett utbud av mobilskal till iPhone 7 framtagna efter årets och säsongens hetaste trender. Vår vision är att våra skal ska fungera som mer än just bara mobilskal. Vi ser det t.ex. som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt iPhone 7 skal med din egen personliga stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av iPhone 7 skal som gör det lätt för dig att hitta en eller flera designs som passar just dig. Vår Fashion Collection består av en rad trendiga skal med mönster och färger i varierande designs. Möjligheterna att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit är nästan oändliga!

På insidan av skalen sitter en tunn filt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor och stötar. Alla skal ingår också i The iDeal Concept vilket innebär att de har en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med våra övriga produkter. Du kan enkelt använda ditt mobilskal till iPhone 7 tillsammans med t.ex. ett plånboksfodral eller fästa det på en mobilhållare avsedd för bilen eller hemmet. Mixa, matcha och testa dig fram för att hitta den perfekta kombinationen för just dig!

För att ge din iPhone 7 ett komplett skydd rekommenderar vi även att du kompletterar med våra splittersäkra skärmskydd till iPhone 7. Då skyddar du din mobiltelefon mot både repor och sprickor.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.