iPhone 11 Pro Max skal

Exklusiva iPhone 11 Pro Max skal i design inspirerad av säsongens topptrender.

Sortera & filtrera
272 Produkter

Exklusiva mobilskal till iPhone 11 Pro Max

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett produktutbud av exklusiva skal till iPhone 11 Pro Max framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender. Vår vision är att mobilskalet ska fungera som mer än just bara ett skydd för telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du även ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Din mobil ska kunna vara en personlig och trendig modeaccessoar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av skal till iPhone 11 Pro Max som gör det lätt för dig att hitta en eller flera designs som passar just dig och din livsstil. Våra kollektioner består av en rad olika trendiga skal med mönster och färger i varierande stilar. Möjligheterna att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit är nästan oändliga. Mixa, matcha och testa dig fram för att hitta den perfekta kombinationen för just dig!

På insidan av iPhone 11 Pro Max skalen sitter en tunn filt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor och stötar. Alla mobilskal ingår även i Accessories of Attraction, vilket innebär att de har en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med våra övriga produkter. Du kan enkelt använda ditt skal för iPhone 11 Pro Max tillsammans med t.ex. ett plånboksfodral eller fästa det på en mobilhållare avsedd för bilen eller hemmet. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!