iPhone 12 Pro Max skal

Mobilskal till iPhone 12 Pro Max i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Sortera & filtrera
156 Produkter

Trendiga iPhone 12 Pro Max skal - Mobilskal i säsongens färger och mönster

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du ett av marknadens bredaste utbud av iPhone 12 Pro Max skal. Här kan du välja bland mer än hundra olika designs för att hitta det skal som bäst klär din telefon och passar just dig.

Våra skal är präglade av en stark känsla av design och mode då vi ser mobilskalet som mer än bara ett tillbehör tänkt att skydda din iPhone Pro Max mot repor och stötar. Tanken med våra mobilskal är att du ska kunna förvandla din telefon till att också bli en stilfull modeaccessoar som reflekterar din personliga stil.

När du väljer ett skal från IDEAL OF SWEDEN kan du vara säker på att få en högkvalitativ produkt med en väl genomarbetad design i säsongens hetaste mönster och färger. Vi hämtar inspiration från de senaste mode- och inredningstrenderna runt om i världen när vi skapar våra unika iPhone 12 Pro Max skal.

Vi har något för alla smaker, vare sig du tycker om skal med klassisk design som till exempel marmor- och djurmönster, saffiano, lyxiga glittermönster eller andra naturmaterial som ädelstenar, växter och blommor. Vi vågar nästan garantera att vi har ett mobilskal som kommer att tilltala just dig! Vi introducerar också löpande nya skal i begränsad upplaga i samarbete med internationella modeprofiler.

Visste du att alla våra iPhone 12 Pro Max skal är magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter inom kategorierna plånboksfodral och mobilhållare? Vi har ända sedan starten strävat efter att ha ett nytänkande kring mobiltillbehör och hur dessa kan underlätta användningen av mobiltelefonen i vardagssituationer. Resultatet av vår nyfikenhet har mynnat ut i det unika ekosystem av produkter som vi kallar Accessories of Attraction. Detta system tillåter dig att skräddarsy en kombination av trendiga mobilskal, eleganta mobilfodral och praktiska mobilhållare så att de passar din personliga stil och fyller dina individuella behov.

Apples iPhone 12 Pro Max har en integrerad trådlös laddningsfunktion som fungerar med Qi-certifierade laddare. För att du ska kunna ladda din iPhone 12 Pro Max i stil har vi introducerat Qi-laddare i matchande design som några av våra mest populära mobilskal. Du hittar dessa i kategorin laddtillbehör tillsammans med powerbanks och laddkablar i olika längder.

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din iPhone 12 Pro Max har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!