Väsktillbehör

Addera funktion till din väska med smarta modulära väsktillbehör.

Sort & filter
Inga aktiva filter
25 Produkter

Similar categories you may like

Rätt accessoarer maximerar din väskas look och funktionalitet

Oavsett om du helst bär en stor och rymlig shoppingväska , en miniväska , en crossbodyväska , en axelremsväska , en datorväska eller laptopväska, en funktionell träningsväska eller en stilsäker pouch , så har vi de perfekta väsktillbehören. Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du praktiska och stilsäkra väskremmar , kedjor, nyckelringar , nyckelkedjor, nyckelband, korthållare och fästbara miniväskor .

Våra väskremmar , eller axelremmar, finns i en mängd olika modeller och färger. Är du ute efter en lite sportigare, bredare rem? Eller en stilren svart axelrem i konstläder/PU-läder? Vi har även minimalistiska smala band med eller utan kedja och sköna straps i tyg. Som för våra väskor hittar du väsktillbehör i en mängd olika färger och mönster, så som svart, vit, beige, grön, brun, lila, rosa, men även krokodilmönster, ormmönster och zebramönster. Väskremmen förlänger livslängden på din väska, maximerar funktionaliteten och möjliggör fler användningsområden för din väska. Du kan även förnya din väska med en ny färg eller stil på din väskrem.

Våra nyckelringar finns i flera olika modeller och stilar. Chain keyring är en hållbar och tjock kedja i guld, silver eller glitter, medan Olympia keychain är designad med ett mjukt och elegant band i svart eller beige tyg. Hos oss hittar du även korthållare med fäste, perfekta att sätta på nyckelknippan, ett band eller att hänga på din väska. Samtliga nyckelringar är designade med en säker, stark ring för dina nycklars säkerhet.

Fästbara mini väskor är små väskor med fäste som är perfekta att hänga på en större väska, en kedja eller ett bälte. Våra miniväskor rymmer dina airpods eller andra trådlösa hörlurar. Finns för Airpods gen 1, AirPods gen 2, AirPods gen 3 och AirPods Pro. Vi har även större modeller, så som braided mini bag, som funkar utmärkt för andra typer av trådlösa hörlurar, läppstift, nycklar eller annat smått. Attachable Mini Bags finns i flera färger, bland annat svart, vit, beige, creme, lavendel/lila, denim, burgundy/vinröd, orange, fuchsia/rosa och mint/grön. Fästbara miniväskor finns även i mönster såsom krokodilmönster, ormmönster, denim/jeans, sparkly/glitter, zebramönster och leopardmönster. 

Vilka väsktillbehör behöver du?