Väskor

Eleganta väskor för alla tillfällen, skapta i noga utvalda material.

Sortera & filtrera
214 Produkter

Högkvalitativa väskor med lång hållbarhet och smarta designlösningar

Unna dig en väska från IDEAL OF SWEDEN för att maxa din look och göra intryck på din omgivning. I vårt sortiment hittar du en stor variation av väskor för att matcha just dina stilbehov – från festliga axelväskor som utstrålar lyx och elegans till vardagsanpassade shoppers och totes i modern design. Alla våra väskor är tillverkade av 100 % djurfria och etiskt framtagna material med stort fokus på lång hållbarhet. Välj mellan skinande, glossy, ultramjuka och djurskinnsinspirerade texturer i en mängd olika färgskalor hämtade från de allra senaste modetrenderna. För dig som tilltalas av vågade utsmyckningar och detaljer har vi väskor prydda med djärva kedjekombinationer, nitar, spännande texturer och färgkombinationer.

Flera av våra väskor uppvisar smarta designlösningar som gör dem oerhört anpassningsbara och mångsidiga. Prova att bära Nora Chain Shoulder Bag i Creme Beige Croco eller Edge Crossbody Chain Bag i Pure Black, båda med avtagbara chunky chains som bidrar till en unik day-to-nightfunktion. För dig som vill bära med dig dina AirPods på ett smidigt men ändå stilfullt vis rekommenderar vi att prova Nora Shoulder Bag som kommer med en medföljande, matchande AirPods-väska – som dessutom är avtagbar och utbytningsbar, för att du ska kunna välja en AirPods-väska ut vårt sortiment som passar just din stil.

Det finns egentligen inga gränser för kreativa och funktionella lösningar när det kommer till våra väskor och tillhörande accessoarer. Tack vare våra unika designlösningar och fokus på modularitet och funktion är det möjligt att lägga till AirPods-väskor och Mini-väskor med inbyggda metallfästen på våra handväskor. Vår Buckle Shoulder Bag i Taupe tillsammans med Nora AirPods Bag i Taupe Duo är den perfekta kombinationen för dig som dras till enkla silhuetter och klassiska uttryck; om du snarare är på jakt efter iögonfallande statementaccessoarer tror vi att Lola Utility Belt Bag i Black Croco tillsammans med Bobbi AirPods Zip Bag i Leo Jacquard skulle passa dig perfekt. De mångsidiga metallringarna som återfinns på de flesta av våra väskor bidrar alltså inte bara till utsmyckning, utan de fungerar också som multifunktionella fästen för eventuell montering av AirPods-väskor, nyckelringar eller andra accessoarer.

En annan exklusiv funktion på våra väskor är våra utbytbara axelremmar. Vi erbjuder ett brett sortiment av sofistikerade väskremmar såsom glossiga PU-läderremmar (se exempelvis Jet Black Croco), guldtonade kedjeremmar sammanflätade med silkeslent tyg (se exempelvis Fuschia Haze), till hyperfunktionella och modulära axelremmar med inbyggda förvaringsalternativ (se exempelvis Utility Strap i Beige Shimmery Snake). För den modeintresserade individen som vill följa de allra senaste trenderna men samtidigt investera i multifunktionella och estetiskt tilltalande accessoarer som aldrig går ur tiden är våra väskremmar perfekta för att smidigt kunna styla din IDEAL OF SWEDEN-väska efter säsong, trend och individuellt uttryck.

Oavsett vilken sorts väska du är ute efter har IDEAL OF SWEDEN en sofistikerad och funktionell lösning för just dig. Handväskor, axelväskor, midjeväskor, halsbandsskal, shoppers, datorväskor och fodral, clutches, pouches, AirPods-väskor eller varför inte en miniväska – du hittar allt du kan tänkas behöva hos oss. Utforska vårt sortiment idag och upptäck dina nya favoriter.