Mobilhållare

En mobilhållare till bilen eller cykeln är ett supersmart vardagsmåste

Sort & filter
Inga aktiva filter
11 Produkter

Similar categories you may like

Mobilhållare med modern och funktionell design

Här hittar du marknadens smidigaste mobilhållare till bil och hem som har utvecklats för att underlätta användningen av mobiltelefonen i olika situationer. Det finns tillfällen då en hållare kommer väl till pass. Exempelvis för att ge ett skönare grepp när du håller telefonen i handen, kunna användas som stöd när telefonen placeras på en yta, eller ge en bra placering för telefonen i bilen utan att för den delen kompromissa med säkerheten.

Vårt smarta och unika ekosystem av magnetiskt kompatibla mobiltillbehör, kallat Accessories of Attraction, tillåter dig att kombinera valfri mobilhållare med alla våra mobilskal. Telefonhållarna fäster i skalet via starka magneter så du enkelt kan justera placeringen efter behov.

Om du har ett mobilskal från en annan tillverkare så behöver du en tunn metallbricka för att få samma funktion, denna medföljer vid köp av en mobilhållare bil och kan även köpas vid sidan av. 

Våra praktiska mobilhållare till bil fäster enkelt till fläktgallret och har en roterbar magnet för att du ska kunna vrida och rikta telefonen till önskat läge. Hållaren har en magnet av högsta kvalitet som håller din telefon i ett stabilt läge även när du kör på ojämnt underlag. När du kliver ur bilen drar du helt enkelt bort telefonen med en hand, utan någon nedmontering.