Datorväskor

Lyxiga datorväskor i Skandinavisk design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Inga aktiva filter
27 Produkter
Sortera & filtrera

Datorväskor och laptopfodral i noggrant utvalda material

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du datorväskor som tillför praktisk lyx i vardagen. Med noga utvalda material i etiskt framtaget och djurfritt PU-läder av hög kvalitet skyddar våra väskor din dator vid förvaring och transport. Tillverkade i en nytänkande, stilren och tidlös design passar en datorväska eller ett laptopfodral från oss perfekt för både en mjuk liksom en tuff look. Våra laptopfodral är utformade med smarta fack och detaljer av elegans för den ultimata kombinationen av funktionell lyx.

Med optimalt skydd och funktionalitet i åtanke är våra datorfodral skapta för att storleksmässigt passa både Macbook Pro 13 och Macbook Pro 16. Våra Unity Messenger Laptop Bags är framtagna i stilfulla monokromer och modulära designs med inspiration hämtad från de senaste modetrenderna. De är tillverkade för att passa alla typer av arbetsmiljöer och tillställningar och ingr ett professionellt men samtidigt modemedvetet intryck. Vi är säkra på att du hittar n datorväska hos oss som passar just din unika stil.

Våra datorväskor och laptopfodral är tillverkade i en mängd texturer och uppvisar eleganta detaljer och smarta förvaringslösningar. En nyckelring är inbyggd i designen för att du ska kunna fästa dina nycklar eller andra önskade accessoarer och eventuella utsmyckningar på framsidan av väskan. Med två enkla klick kan du också fästa eller plocka bort den medkommande axelremmen. Om du känner för att byta stil eller färg på axelremmen kan du välja och vraka bland våra andra designs tillgängliga på vår hemsida. Dessa axelremmar säljs separat för att du ska kunna mixa och matcha på egen behagan och hitta den look som passar just dig.