Mobilhållare

Våra mobilhållare & magnetiska bilhållare kan användas i bilen såväl som i hemmet.

Sortera & filtrera
7 Produkter

Mobilhållare med modern och funktionell design

Här hittar du marknadens smidigaste mobilhållare till bil och hem som har utvecklats för att underlätta användningen av mobiltelefonen i olika situationer. Det finns tillfällen då en mobilhållare kommer väl till pass. Exempelvis för att ge ett skönare grepp när du håller telefonen i handen, kunna användas som stöd när telefonen placeras på en yta, eller ge en bra placering för telefonen i bilen utan att för den delen kompromissa med säkerheten.

Vårt smarta och unika ekosystem av magnetiskt kompatibla mobiltillbehör , kallat Accessories of Attraction, tillåter dig att kombinera valfri mobilhållare med alla våra mobilskal . Mobilhållarna fäster i skalet via starka magneter så du enkelt kan justera placeringen efter behov.

Om du har ett mobilskal från en annan tillverkare så kan du köpa till en tunn metallbricka för att få samma funktion med våra mobilhållare. Denna medföljer vid köp av en mobilhållare till bil men inte med våra ring mounts .

Våra mobilhållare med ring, så kallade ring mounts, finns i en stor variation av olika färger och mönster som matchar våra populära mobilskal. Oavsett om du gillar klassiska designs som till exempel marmor och djurmönster eller andra naturmaterial som blommor, växter eller ädelstenar så har vi något för dig.

Genom att ringhållaren kan fästas var som helst på mobilskalet kan du enkelt ändra placeringen beroende på om du vill ha telefonen i vertikalt eller horisontellt läge. Det är en fördel eftersom att du kan vilja anpassa ditt grepp om du sitter eller ligger ned, eller vill ändra vinkel på skärmen när du till exempel ställer telefonen på ett bord.

Våra praktiska mobilhållare till bil fäster enkelt till fläktgallret och har en roterbar magnet för att du ska kunna vrida och rikta telefonen till önskat läge. Mobilhållaren har en magnet av högsta kvalitet som håller din telefon i ett stabilt läge även när du kör på ojämnt underlag. När du kliver ur bilen drar du helt enkelt bort telefonen med en hand, utan någon nedmontering.