Mobilhållare

Våra mobilhållare & magnetiska bilhållare kan användas i bilen såväl som i hemmet.

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning
Fashion Ring Mounts
Classic Ring Mounts
Car Mounts
Din valda enhet är
59 Produkter

MOBILHÅLLARE & MAGNETISKA FÄSTEN FÖR BILEN OCH HEMMET

Här hittar du marknadens smidigaste mobilhållare till bilen och hemmet. Magnetiska mobilhållare för ett sömlöst användande och en smidigare vardag. De magnetiska mobilhållarna är perfekta för såväl bilen som hemmet och finns i både guld och silver för att passa din personliga stil. Mobilhållaren är den perfekta produkten för sig som ständigt är på språng och inte vill lämna mobilen efter dig. Den stilrena designen passar till samtliga mobilskal och tillfällen både i hemmet, på kontoret och i bilen.

Missa inte Accessories of Attraction med magnetiskt kompatibla mobilskal och plånboksfodral. På så vis kan du kombinera din magnetiska mobilhållare med ett av våra handgjorda plånboksfodral och ett trendigt mobilskal. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilhållaren med ett av våra splittersäkra skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!